RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er du Europas råeste i «Halo 3»?

Sist oppdatert:
Microsoft og Samsung urfordrer Europas gamere til en runde i «Halo 3».

(Spillmagasinet): Hvem er Europas råeste i «Halo 3»? I samarbeid med Samsung utfordrer Microsoft kontinentets spillere til duell på den digitale slagmarken.

Les også:
- «Halo 3» vs. «Call of Duty 4»
- De nominterte til Gullstikka 2007
- Rekordår for spillsalget i USA

Fra 25. februar kan alle spillere melde seg på mesterskapet «Halo 3 Tournament» via Xbox Live. Om ikke heder og ære er nok for deg, fristes det med kunstverk fra «Halo 3», Samsungs nye Crystal Design 40” Series 6 FHD TV og en Xbox 360 Elite til vinneren.

- Alt du trenger å gjøre for å delta er å klikke på en reklame for turneringen på Xbox Live Dashboard og laste ned et gratis GamerPic, skriver Microsoft i en pressemelding.

Etter at du har registrert din deltakelse arrangeres turneringen som «åpent spill» fra den 18. til 30. mars. Spillere må vise talent i en av tre moduser, «Slayer», «King of the Hill» og «Oddball».

På slutten av turneringen vil spilleren med høyest rangering i hvert europeiske land bli kåret til «Halo 3 National Champion» og vil premieres med et innrammet «Halo»-kunstverk.

Vinnerne i hvert land er også med i den europeiske finalen hvor de 14 spillerne skal kjempe om legendestatus, og naturligvis HD-TV'n og Xbox 360 Elite.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere