RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er du forelsket?

Sist oppdatert:
Når du møter den store kjærligheten har ikke han eller hun et skilt der det står «Jeg er den rette for deg». Men det finnes likevel noen tydelige tegn.

Det er vår og ekstra mange går rundt med sommerfugler i magen. Men hvordan vet man at man er forelsket? Det finnes ingen fasit på det spørsmålet, men det er noen tydelige tegn.

10.) Du er med din nye flamme på steder du ellers aldri ville oppsøkt. Det kan være for eksempel en fotballkamp eller en katteutstilling.

9.) Du går til legen for å sjekke at helsen er bra, noe du har utsatt lenge. Nå som du har noen spesielle i livet ditt ønsker du å ta vare på deg selv slik at du kan nyte livet.

8.) Du nynner på vei til jobb, når du leser avisen eller når du vasker, noe du vanligvis aldri gjør.

7.) Vanligvis tråler du butikkene på jakt etter gode tilbud. Men nå sprenger du budsjettet for å kjøpe pene presanger og overraske kjæresten.

6.) Du klarer ikke sove alene lenger. Det du har mest lyst til når du ligger der i sengen er å ringe for å koseprate med kjæresten.

5.) Du opplever økt oppmerksomhet fra andre mennesker du møter. Som nyforelsket stråler du av lykke, noe som de fleste synes er tiltrekkende.

4.) Du har ikke sjekker profilen din på SprayDate på mange uker.

3.) De som jobber i den lokale blomsterbutikken er på fornavn med deg etter at du har besøkt dem svært mange ganger de siste ukene.

2.) Du planlegger hvordan du skal introdusere din kjære for dine foreldre, og på at du skal møte hans eller hennes foreldre.

1.) Ringen på fingeren din.

Vanlige feil i jakten på drømmemannen
Føler du at du gang på gang ender opp med en kjæreste som du i utgangspunktet burde holdt deg unna? Her er noen gode råd som kan bidra til at du ikke gjør samme feilen en gang til.

[Les mer]

Forelskelsen er vanedannende
Kjærlighet gjør blind, heter ordtaket. Men den kan også være vanedannende. Faktisk like mye som kokain, ifølge en britisk psykolog.

[Les mer]

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere