RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er du helt sheriff?

Her er spillet der du kan leke den kjente sheriffen Wyatt Earp, der man skal fange beryktede kjeltringer som Billy The Kid.

Spillet er over flere hender. For hver hånd prøver man å skaffe 8 poeng sånn at man kan fange en kjeltring, med så lite hjelp fra andre spillere som mulig. Jo flere poeng man har desto større penge dusør får man. Etter hver hånd får man større sum i potten sin, og seieren nærmer seg. Spilleren som først tjener over 25 000, vinner. Dersom det blir uavgjort, blir det en spennendes våpen duell. Der den raskeste skytteren vinner.

Wyatt Earp er et annerledes kortspill. Det er lett å lære og underholdenes å spille. Etter hvert lager man seg sannsynligvis en egen taktikk som ruinerer motstanderne. Det er for 2-4 spillere, mens kanskje gøyest med to. Passer for alle som er 12 år og oppover. Man bruker ca tre kvarter på å spille det.

Jeg gir spillet terningkast 5, fordi det er et briljant sheriffspill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere