Gå til sidens hovedinnhold

Er du klar for bokhøsten?

Bekkelaget lionsklubb frister med større utvalg enn noen gang under høstens bokmarked.

SPORTSPLASSEN: – Vi gleder oss veldig til å arrangere vårt årlige bokmarked, sier PR-ansvarlig Tom Schibbye i Lions Club Oslo Bekkelaget.

LES OGSÅ: Nå faller boligprisene

– Vi har nesten daglig mottatt bøker fra utallige givere helt siden vårt forrige bokmarked for et år siden, noe vi er veldig takknemlige for. Overskuddet fra markedet går jo uavkortet til humanitære formål og salget av bøker gir oss svært gode inntekter, sier Schibbye og sender en takk til alle som har donert bøker.

Bøkene blir pent og oversiktlig ordnet i hyller og på bord. Rundt 20 000 bøker er det plass til i lokalet på Sportsplassen.

– Vi har imidlertid så mye bøker at hyllene og bordene i første omgang ikke strekker til. Derfor må vi etterfylle hver dag så lenge markedet pågår, sier Schibbye.

LES OGSÅ: Folkefest i Ekebergparken

Et vell av bøker

Bøkene presenteres etter sjanger og det blir et rikt utvalg av blant annet romaner, barne- og ungdomslitteratur, biografier, reiselitteratur, humor, mat- og vinbøker, kunst- og gavebøker, faglitteratur, lokalhistorie og hobbybøker. I tillegg finnes et musikkrom med plater, Cd-er, noter og liknende.

– På vårt marked kan man få ti bøker til prisen av én i bokhandelen, avslutter Schibbye.

LES OGSÅ: Nytt liv i 15 år gamle planer på Nordstrand

Bokkafé i helgen

Markedet finner sted i Bekkelagshuset på Sportsplassen fra lørdag 5. oktober til onsdag 9. oktober.

Åpningstider er klokken 10–17 lørdag og søndag. Mandag, tirsdag og onsdag klokken 14–21.

Lørdag og søndag blir det også bokkafé, hvor man kan sette seg ned og bla i bøker mens man nyter nystekte vafler og kaffe.

LES OGSÅ: Her kan du gå turer i høstferien

Reklame

Dette må du vite om årets Formel 1-sesong