RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er du klar for Lost?

TILBAKE: 18.februar er øybeboerne i «LOST» tilbake i den femte sesongen av serien.
TILBAKE: 18.februar er øybeboerne i «LOST» tilbake i den femte sesongen av serien. (TVNorge)
Sist oppdatert:
Det har vært en lang pause, men nå er endelig Lost tilbake og de lover deg flere svar denne gangen.

(SIDE2): Etter åtte måneders pause og en eksplosiv avslutning på forrige sesong får vi endelig vite mer om livet til de savnede på øya. I USA har første episode premiere allerede i kveld torsdag.

Avsløringer
Noen hemmeligheter avsløres, noen spørsmål blir endelig besvart og noen nye blir selvsagt stilt, så vi må nok smøre oss med litt tålmodighet fremdeles.

Vi møter passasjerene etter flystyrten på øya, men denne gangen er stemningen på øya i endring. De savnede har kontakt med det man antar er redningsmennene, men vi vet selvsagt at alt ikke går etter planen ettersom vi fikk se Jack (Matthew Fox) og Kate (Evangeline Lilly) i «fremtiden» - tilbake i deres vanlige liv.

Og det er nettopp hopping frem i tid, i stedet for kun bakover, som blir en viktig del av sesong fire som starter på TVNorge i slutten av neste måned.

Svekkes av streik
På grunn av manusforfatternes streik kan det bli færre episoder enn antatt, men streiken skal ifølge USA Today ikke få noen innflytelse på en spennende slutt.

Bare åtte av i alt 16 planlagte episoder er ferdigproduserte. Det snakkes om i alt 48 episoder til før vi får vite hvordan det faktisk går med de strandede flypassasjerene på den mystiske øya.

Oppdatering
Øyoppdatering: Hurley (Jorge Garcia) reddet tre av vennene fra «The Others» - den litt mystiske gruppen mennesker ledet av Benjamin Linus (Michael Emerson). I siste episode fikk Jack kontakt med det man tror er et hjelpemannskap – men han fikk i siste liten beskjed fra Charlie (Dominic Monaghan), om at folkene i redningsbåten viser seg å være noen andre enn de først tror. Men kommer folkene for å hjelpe eller ikke? Det er det foreløpig ingen som vet.

Inn i fremtiden: Vi fikk et glimt av Jack og Kates fremtid, der de er tilbake til sivilisasjonen. Dermed viser det seg at de to og muligens flere ble reddet fra øya i Stillehavet. Men alt er ikke som det skal og Jack angrer på at han reiste tilbake.

Det reiser igjen noen spørsmål som vi forhåpentligvis får besvart i denne sesongen. Betyr det at det er noen som har blitt på øya frivillig? Hva skjer med gravide Sun på en øy der alle gravide dør? Blir det noen nye romanser? Og selvsagt – hvorfor er egentlig «The Others» der?

Mange seere
TVNorge skal sende en episode med oppdateringer fra forrige sesong før serien starter for alvor.

I 2007 hadde kanalen et snitt på 331.000 seere per «Lost»-episode, premieren for et år siden hadde 419.000 seere.

Men det er i alt planlagt seks sesonger av «Lost», så vi får ikke vite hvordan den mystiske historien ender før i 2010.

«Lost» har planlagt premiere 27. februar kl. 21.30 på TVNorge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere