*Nettavisen* Nyheter.

Er du Norges beste?

Enten du løper i Norge eller slaffer på stranda på Bali, så lenge du skriver blogg, kan du være med!

Nå gjenstår bare innspurten på konkurransen om å bli Norges beste reiseblogger. Blir det deg?

Følg oss på FACEBOOK

Siden mai i år har Reiser & ferie, Nettavisen og Ticket hatt en konkurranse gående der vi kårer Norges beste reiseblogger. Mange gode bloggere er allerede med i konkurransen og den avgjørende dagen nærmer seg. 1. oktober kårer vi den endelige vinneren og det er ennå ikke for sent å melde seg på.

Hver måned siden mai har vi kåret en delvinner som har fått med seg et årsabonnement på Reiser & ferie. Delvinnerne har fått spesiell omtale både hos Reiser & ferie, Nettavisen og på Facebooksidene våre. Delvinnerne har selvfølgelig et lite forsprang på de andre deltagerne i konkurransen siden de har fått redaksjonell omtale, men alle deltakerne i konkurransen er med på lik linje i den endelige trekningen om å få et reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner.

REGLER OG TIPS TIL KONKURRANSEN

Vi har hentet noen sitater fra noen av bloggerne. Kan du gjøre det bedre enn dem?

Den afrikanske farmen
Hva tenker man når man står midt i ørkenen og, bokstavelig talt, holder framtida i sine hender?
Jeg ville vurdert å stikke av, tror jeg. Rappa hesten til sjefen i nattens mørke og ridd som faen. Forsøkt å raske med meg nok vann til hesten og meg for et par dager gjennom ørkenen mot Aus.
Les mer

Ida Annies blogg
Nå er jeg endelig i Thailand og på bartenderskolen i Phuket. (...) På hotellet hadde de fleste begynt å drikke siden det var ganske sent, så jeg hadde ikke noe annet valg enn å hoppe i dusjen for så å joine de. Ble en super kveld, men gårdagen derimot var ille. Sånn skjer med Tequila.
Les mer

Delvinner: Beckbackpack
Dama bak disken prøvde å foreslå et røykerom med to enkeltsenger, men da satte BeckBack Backpack seg smilende og sjarmerende på bakbeina. Dette hadde vi da ikke betalt for, og hvis de skulle kjekke seg med stjerner over navnet, måtte de stå på litt for kundene.
Les mer

Anas univers
Når en kjører rundt på turer, er det stadig nye ting man oppdager - som dette matmarkedet her. FANTASTISK. Masse spennende fra ferske fiske- og sjøvarer, kjøtt, egg, kaker, nudler, grønnsaker, snop og snacks, kokosnøttjuice til ferskpresset appelsinjuice... OG VAFFELKAKER :)
Les mer

Hverdagseventyr
Det viste seg at fra Mårbu og over Mårfjorden gikk det båt. Etter 3 dager med gange fristet dette veldig for slitne føtter. Derfor sto vi opp tidlig for å rekke båten over til andre siden. Nå var det plutselig bare ca 1 time å gå til Kalhovdhytta. Vi fant oss en nydelig plass i lyngen hvor vi bare la oss ned for å døse og bli solbrent.
Les mer

Delvinner: Miss Nymo
Endelig var dagen her, vi skulle HOPPE FALLSKJERM! Det var en utrolig følelse å sveve fritt og det er umulig å beskrive hvordan det føltes så dere må prøve selv ;) Vi hoppet fra en høyde på 14800 fot (ca 4,5 km) og ca 10000 fot (3,5 km) fritt fall! Det er ca 1 minutt, og de sa at hastigheten ligger på rundt 200 km/t – ganske sykt!
Les mer

Delvinner: Lynvingen
Kystveien gikk langs klippene, og siden de tydligvis ikke er spesielt interessert i å lage bruer i dette landet, gikk veien ned i hver eneste kløft – og, ikke minst, opp igjen av de samme kløftene. Siden kløftene var bratte, bortimot stupbratte, bokstavlig talt, gikk ikke veien rett ned, men svingte slik at den kunne gå på skrå ned i kløfta. Nederst i kløfta tok veien så en skarp sving (så skarp at man selv på sykkel måtte bremse godt ned og miste all fart for ikke å havne i grøfta), før den krabbet opp igjen på andre siden – standard stigning var 17-18%. Ja, skal si låra sto i brann etterhvert...
Les mer

Marys blogg
Jeg la meg helt foran på dekk og skulle nyte solen og tørke bikinien min ferdig. alt var perfekt, med litt bølger, så kom det en GIGA svær bølge og dassa ut hele gjengen.
Les mer

Soletraveller
Solen varmer godt da vi senere rusler nede på den store stranden. Jeg lurer på hvor langt og lenge man kan gå. Tidevannsforskjellen er stor her, så sanden er ganske kompakt og god å gå på nå ved lavvann. Vi går under Central Pier med pariserhjul og karuseller som ser ut til å testkjøre. De er hvertfall tomme, så tidlig på dagen. Tre strandstoler har også funnet veien ned hit. Hver av dem huser tre slitne mennesker som slumrer i solen.
Les mer

Tinas lille amerikareise
Du kan ikke bo i USA og ikke ha et amerikansk fotballag (eller throwball som vi liker å kalle det) du heier på. Siden jeg residerer i Washington DC var planen å holde med Washington Redskins, et av NFLs desidert dårligste lag.
Les mer

Delvinner: Anita in Wonderland
Jeg har nettopp vært inne hos en fullvoksen løve! Og rundt oss (bak gjerder) var en hel drøss av andre helt fantastiske løver.
Les mer

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.