*Nettavisen* Nyheter.

Er du på Facebook? Da kan du vinne «the new iPad»

Foto: (Nettavisen)

Du bestemmer. Se hvordan.

11.04.12 08:52

Over 2,5 millioner nordmenn er nå på Facebook, og Nettavisen, som har hatt over 1,5 millioner mennesker innom på en og samme uke, jobber hele tiden aktivt med å presentere nyheter på Facebook.

Nettavisen har derfor bestemt seg for å kåre Norges beste Facebook-side.

Premien er Apples nye iPad som ble presentert 7. mars.

Delta i konkurransen ved å klikke deg inn her

- Norges beste nettavis i samarbeid med leserne våre
- Vårt mål er å bli Norges beste nettavis i samarbeid med leserne våre. Det er derfor vi deler artikler, har debatter og inviterer leserne til å bidra. Facebook er et av de viktigste verktøyene for det, sier Nettavisens sjefredaktør, Gunnar Stavrum.

Nettavisen jobber i dag aktivt på Facebook og har i likhet med Side2, Side3 og NA24 en eller flere sider på Facebook. Nettavisen er også svært opptatt av å lage god journalistikk på Facebook, som i dag blir brukt av over 2,5 millioner nordmenn.

- Jeg er også overbevist om at det finnes veldig mange gode Facebook-sider der ute som er norske og som ikke er omtalt. Vi er interessert i å finne dem, og se hva folk har å by på, sier redaktøren.

Stavrum er opptatt av at både privatpersoner og bedrifter kommer med forslag på hva de mener er den beste Facebook-siden i Norge.

- Jeg skal ikke forskuttere noe, men det hadde vært morsomt om prisen går til en Facebook-side som norske medier ikke har oppdaget, sier Stavrum.

1, 5 millioner lesere
Nettavisen har de siste månedene hatt flere nye trafikkrekorder.

Nettavisen har tidligere i år ny trafikkrekord med over 1,5 millioner unike lesere på en uke. Økonomiseksjonen NA24 har flere ganger hatt over 500.000 unike lesere på en og samme uke, mens Side2 så sent som i forrige uke hadde nesten 800.000 unike lesere.

I tillegg har Side3 hatt flere uker over 400.000 lesere.

For å være med i konkurransen må du gå inn på konkurranse-fanen på Nettavisens Facebook-side og like oss, så får du muligheten til å sende oss en lenke til det du mener er Norges beste Facebook-side. De som liker oss fra før, kan selvsagt også delta!

Deles ut i april

Premien vil bli delt ut i april. I denne perioden vil Nettavisen i en serie artikler skrive om lesernes tips og skriver om Facebook og norske Facebook-sider.

Det er den som tipser oss om Norges beste Facebook-side som blir vinneren av en ny Ipad. Siden som blir kåret, får derimot mye heder og ære.

Blant deltakerne trekker vi også ukentlig ut 20 Flax-lodd som én person får. Og med maks flaks kan det bli en god del millioner kroner.

Vi tar imot nominasjoner fram til og med 1 april. Vi kontakter vinnerne på e-post.

Delta i konkurransen ved å klikke deg inn her

PS! Bare en drøy time etter at konkurransen var lasert, hadde forslagene strømmet inn! Her er noen av de innsendte forslagene og kommentarer til sidene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.