RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er han bare ute etter sex?

(Crestock.com)
Sist oppdatert:
Åtte tegn som avslører intensjonene til din date.

(Side2.no): Typen du nettopp har møtt er både smart, kjekk og sjarmerende, i tillegg til at han er single. Du liker han godt og basert på alle de hyggelige tingene han sier til deg, så er du ganske sikker på at han liker deg også.

Allikevel så er det ingen hemmelighet at noen gutter bare er interessert i å få deg til sengs. Det er greit nok, om det er det du er ute etter også. Er du derimot ute etter et langvarig forhold eller kanskje en livspartner, bør du få med deg disse åtte tegnene Matt Schneiderman har samlet i en artikkel for Happenmag.com, som avslører om mannen du dater bare er ute etter sex. Jo flere tegn du gjenkjenner, jo større er også sannsynligheten for at han er en playboy.

Single søker kjæreste på Norges største datingsamfunn.


Nr. 1: Han kommuniserer kun via mail og sms
Gutter hater å snakke i telefonen – greit nok. Allikevel er det ugler i mosen om du aldri hører stemmen hans. «Dersom jeg har vært ute med en jente noen ganger, og jeg fortsatt bare har kontakt pr mail eller sms, så handler det kun om sex for meg», forteller 28 år gamle Jake til Happenmag.com.

Hvis du i tillegg synes han virker lite interessert i å bli kjent med deg, i et samfunn hvor han har mange teknologiske hjelpemidler til rådighet, så bør du være på vakt. Han trenger nemlig ikke engang å engasjere seg i en skikkelig samtale – et par ord her og et blikk der, og han tvinner deg rundt lillefingeren. Hvis han bare kommuniserer via mail eller sms, så er det også enklere for han å styre samtalen inn på sex, fordi han kan tillate seg å være mer frampå enn det han ville vært på telefonen eller «face to face».

Nr. 2: Han advarer deg med å si at han ikke er noe ekteskapsmateriale.
Noen gutter informerer sine dater allerede i starten at de ikke er ute etter et seriøst forhold. Det kan være enkelt å tenke at han sikkert bare er veldig ærlig, og at han vil ombestemme seg så snart han har blitt bedre kjent med deg, men det er ingen god taktikk. Sherry Argov, forfatter av boken «Why Men Marry Bitches: A Woman`s Guide to Winning Her Man`s Heart» forteller at menn alltid finner en unnskyldning for ikke å gå videre med forholdet, og at dersom han har advart med at han ikke vil etablere seg, så kommer han heller ikke til å gjøre det.

Det at han har advart deg på forhånd gjør det også lettere for han å komme ut av forholdet i etterkant. Matt på 31 år avslører at når han bare er ute etter sex, så gir han små hint om at han ikke er interessert i et fast forhold, og sier til jentene at jobben er hans prioritet nummer en. «På den måten er det mye enklere å gjøre det slutt, for da bare refererer jeg til hva jeg sa i starten, om at det ikke kom til å fungere i det lange løp uansett», legger han til.

Konklusjonen er altså at dersom han sier til deg at han ikke er interessert i et langt forhold, så er han ikke det heller.

Nr. 3: Dere går på den samme restauranten hver gang
Det kan være han sier at det er hans favorittrestaurant, eller mener at denne restauranten er deres spesielle sted, men de underliggende motivene hans er nok ikke så romantiske. En seriøs og bra mann vil legge tid og krefter i å få bra dater med deg, mens en som bare er ute etter sex vil ta en enkel utvei, som å velge et sted han kjenner godt og som tilfeldigvis ikke ligger så langt unna ungkarsredet heller.

«Pass på hvis han vil treffe deg på det samme stedet gang etter gang, og aldri varierer» advarer Argov. «Det kan hende han tar deg med på en koselig, meksikansk restaurant den ene dagen, en annen jente på en kinesisk restaurant den neste dagen og en tredje jente på en sushirestaurant den tredje dagen. Han må ikke velge et nytt sted hver gang dere er sammen, men en rundbrenner vil gå for det som er raskt, enkelt og billig – på lik linje med hans intensjoner.»


Nr. 4: Han lover for mye
Det ville vært lettere å unngått disse guttene om de sa ting rett ut, sånn som «Jeg vil gjerne at du skal bli med meg hjem for en omgang i senga, for deretter å forsvinne.» I stedet forsøker de å gjøre kur til jentene de vil ha med seg hjem, ved å si ting de tror de ønsker å høre.

«Dersom det kun er sex han er ute etter, vil han love deg ting du ikke engang hadde tenkt på», forteller Argov. «Menn vet at ved å snakke om kjærlighet, eksotiske ferier, babyer og hvite hus med stakittgjerde, så vil kvinner gi etter. Han feter de opp før han slakter de.» Derfor skal du altså være på vakt om han lover mye og legger store planer, tidlig i forholdet.


Nr. 5: Han gjør bare avtaler i siste sekund
Det virker kanskje åpenbart, men noen ganger kan en mann få det til å høres veldig sannsynlig ut, at han måtte jobbe overtid, eller at han hadde lagt middagsplaner med vennene sine, men at han egentlig heller ville være sammen med deg. Hvis han ringer deg opp sent på kvelden med en av disse unnskyldningene og følger opp med å be deg på en rask drink eller foreslår at han kan komme en tur innom deg, så vær på vakt.

Det er riktignok smigrende at han er utålmodig og entusiastisk, men dersom han virkelig mener noe med deg, vil han legge planer i forkant. «Er en mann virkelig betatt av deg, vil det å møte deg være like viktig som daten i seg selv», forklarer Argov.

Test din personlighet, og finn mannen for deg her!


Nr. 6: Han unngår samtaler hvor motivet er å bli bedre kjent.
Alle vet at et forhold krever kommunikasjon, og da særlig i begynnelsen. Det burde jo også være sunn fornuft – at en type som bare planlegger dater helt uten kommunikasjon, ikke er interessert i å ha noe langvarig forhold med deg.

«Hvis jeg bare er interessert i å ha sex med dem, inviterer jeg dem ofte med på kino», sier Todd på 35 år. «På den måten har vi hatt en offisiell date, og jeg kan rettferdiggjøre det å invitere de med hjem.»

Ifølge Mira Kirshenbaum, forfatter av «Is He Mr. Right? Everything You Need To Know Before You Commit», så burde det være åpenbart når en person er interessert i å bli kjent med deg. «Han kan jo også være seksuelt tiltrukket av deg, og ønske å ha sex med deg, men andre ting bør veie like mye. Dere bør kunne snakke om ting du interesserer deg for og interesser dere deler», sier Kirshenbaum.

Nr. 7: Han er pågående når det gjelder fysisk kontakt
Noen gutter eller menn vil si nesten hva som helst for å få en kvinne til sengs. Har du noensinne hørt noen av disse strofene: «Vi kan vel bare kose litt», «Du er så sexy at jeg ikke kan noe for det» eller «Undertøyet plager meg».

Hvis du er usikker så forsikrer den mannlige artikkelforfatteren i Happenmag.com at menn egentlig ikke er så glad i denne kosingen, de klarer å beherske seg når de må og de valgte selv undertøyet sitt samme morgen.


Nr. 8: Han introduserer deg ikke for vennene sine
Dersom dere har datet i over en måned, og du ikke har sett snurten av verken kollegaer, venner eller søsken, så kommer han nok aldri til å introdusere deg for foreldrene sine. «Jeg lar jenter som jeg virkelig er interessert i få møte vennene mine i løpet av en to til tre uker», forteller Jake. «På det tidspunktet er jeg komfortabel nok på henne, til å få høre hva vennene mine synes om henne.»

Nå skal man ikke bli hysterisk om man har datet en fireukers tid og ennå ikke møtt familien. «Noen menn vill ikke introdusere kjæresten for familien, fordi de er flau over den», forteller Argov. Allikevel bør du i løpet av en tre til fire måneders periode begynne og integreres i hans liv og hans omgangskrets. Hvis ikke er det et tegn på at han bare er ute etter å ha et seksuelt forhold til deg, og ikke så mye annet.

Nå er du i hvert fall advart.

Er din partner bare opptatt av sex? Søk etter en seriøs partner her!

Siste nyheter fra Side2? Gå til startsiden her!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere