Er han interessert?

Foto: Crestock (Crestock)

Tipsene som forteller om han vil mer – eller bare er ute etter en ting.

10.07.09 21:19

(SIDE2): Har du truffet en fyr som er interessant, men som du ikke er helt sikker på hvor du har? Det finnes mange tegn på om han liker deg «på den måten» – og under får du servert gode tegn på om han vil noe mer, eller bare er å forkaste.

Sms-ene
Det er ikke hvor mange meldinger han sender som er viktig, det er når på dagen han sender dem som betyr noe.

Det vil si – har dere allerede vært på et par dater, er det beste tidspunktet å få melding av han på mellom klokken 12 og 17. Da har det gått såpass mange timer siden han sto opp – (forutsetningen for å i det hele tatt å vurdere fyren er selvfølgelig at han går på skole eller er i jobb!) – at han ikke virker desperat.

Siste nytt fra Side2 akkurat nå? Sjekk forsiden her!

Ikke desperat, men samtidig er det da nok tid til at dere to kan planlegge hva dere skal finne på om kvelden – og før du eventuelt allerede har lagt planer med andre. Får du meldinger senere enn det, så kom han på deg i siste liten – eller enda verre, de andre planene hans gikk i vasken og han forsøker i å redde kvelden fra å sitte alene i sofaen.

Alle meldinger etter klokken elleve på kvelden er bare sexforespørsler på en eller annen måte. SMS kvart over tre på natta av typen «Hei, er du ute?» er søppel.

Venninneflink
Gidder han ikke bry seg om vennene dine, og er konstant uhøflig eller avvisende, så er det tvilsomt han bryr seg veldig om deg heller (Det er selvfølgelig lov å ikke like alle like mye)

Viktigere enn om de blir perlevenner (det vil man jo heller ikke ha noe av) er at han dermed gjør forsøk på å bli kjent med deg – det vil være naturlig at du ofte er samtaleemnet mellom han og vennene dine.

(Bare pass på å fortelle vennene dine dersom det er ting de ikke skal fortelle videre – har du driti deg ut og klint med halve fotballaget, er det kanskje en historie du selv har lyst å ordlegge)

Datene
Ber han deg med ut en kveld og dere går rett til første brune bar, (og da gjerne et steinkast unna der han bor), så kan du banne på at han vil forsøke å få deg brisen nok til å lokke deg hjem til seg selv og deretter legge an på deg med senga for øye.

Inviterer han derimot på lunsj, så har han nok litt edlere hensikter. Og ikke minst – han er ikke flau over å vise seg sammen med deg.

Er det attpåtil en søndag, så vet han også at du ikke kan bli til langt på natt.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: Shutterstock

Siste tips
Sender han deg en e-post, så ikke vær fortvilet. Skjer det i løpet av dagen, så er det sannsynlig at han har såpass å gjøre at han ikke rekker en telefonsamtale (av forklarlige årsaker er menn ofte redde for å bli stående i telefonen for lenge – og de vil jo helst ikke avbryte ved å si «Sorry, men nå må jeg legge på»).

Skriver han derimot på Facebook, så kan du regne med at du ikke er den eneste han slenger en melding til – for sin egen underholdnings skyld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag