RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er hun årets blogger?

VOE TILBAKE: Etter ni måneders pause, var Emilie Nereng - også kjent som bloggeren Voe, klar for å begynne å blogge igjen.
VOE TILBAKE: Etter ni måneders pause, var Emilie Nereng - også kjent som bloggeren Voe, klar for å begynne å blogge igjen. Foto: Paul Weaver (Side2)
Sist oppdatert:
Vær med og stem fram din favoritt her.

(SIDE2): Side2-redaksjonen har nominert ti bloggere vi synes har utmerket seg på forskjellige måter i 2010. Men det er du som bestemmer hvem av de ti som trekker det lengste strået og får tittelen Årets blogger 2010.

Stem på din favoritt i boksen til venstre (avstemmingen er avsluttet )

Vær også med og stem frem Årets Kjendis 2010 her!

Linniiie.com
Begrunnelse: Utpekt som Anne-Kat. Hærlands arvtaker

Linnea Myhre (21) har skaffet seg tusenvis av fans gjennom sin sarkastiske og aggressive blogging på bloggen med slagordet «Alt du vet er feil». Med en god dose selvironi tar hun ikke en krone for å skjelle ut verken journalister eller dama i kassa på Joker på bloggen. Komiker Anne-Kat Hærland er en av de som har falt for den sinte Molde-jenta, og pekte ut Linnea som sin arvtaker i høst.

– I denne røra av rosa bloggere, så er hun bare sint. Det er så morsomt! Hun synes sikkert jeg er kjempeteit, og det skal hun. Fremtiden er i gode hender. Jeg kan sette meg i gyngestolen, så kan hun overta hele greia, sa Hærland til VG.

Myhre var også med i VGTVs serie .... hvor hun blant annet prøvde å bytte til seg gratis fois gras mot produktomtale på bloggen.

Voe.blogg.no
Begrunnelse: Debuten som artist

Emilie Nereng aka Voe (15) har Norges største blogg og har fått mye medieoppmerksomhet det siste året. I tillegg til suksessen som blogger var 2010 året hvor Nereng debuterte som artist. I juni ga hun ut singelen «Don't talk to me», en låt som Side2 ga terningkast fire. Hun debuterte også på scenen med låta foran den stappfulle rådhusplassen i Oslo under årets VG-lista-konsert.

Passionforbaking.com
Begrunnelse: Har satt en trend for bakeblogger

Norsk-nederlandske Manuela fikk drahjelp fra andre bloggere som testet ut hennes deilige oppskriftet og linket til hennes bakeblogg Passion 4 baking. Plutselig skjøt trafikken i været og bloggen klatret høyere og høyere på Blogglisten – og ble der. Det er ingen tvil om at Manuela inspirere andre med bloggingen sin, for i ettertid har det dukket opp flere og flere bakeblogger i bloggosfæren. Et besøk på denne bloggen vil garantert gi deg vann i munnen.

Nettenestea.com
Begrunnelse: Et godt forbilde

Søte Annette Haga (20) fikk en naturlig plass på topp 10 da Side3s lesere kåret Norges mest sexy kvinner tidligere i høst. Haga står fram som et svært godt forbilde for sine mange unge lesere. Forutenom motetips og hverdagsbeskrivelser blogger Annette også om blant annet hvordan man kan øke sin selvtillit ved å tenke positivt og konsekvensene av å kjøpe alkohol for mindreårige.

Haga skriver i tillegg bok om blogging som har planlagt utgivelse i begynnelsen av 2011.

Flinkepiker.org
Begrunnelse: For høy underholdning og sine rojale fans ...

Denne bloggen er ikke for sarte sjeler. Her er det sex, sex og atter sex som gjelder, og det spares ikke på detaljene. De tre anonyme jentenes historier ble raskt et populært innslag i bloggleseres hverdag og seilte kjapt oppover Blogglisten.no.

Det skapte blest når jentene postet innlegget om at de hadde fått kronprinsparet som følgere på Twitter. Det tok riktignok ikke lang tid før det ble klikket på unfollow-knappen etter at kongehuset ble konfrontert av mediene. Men etter en stund var kronprinsparet tilbake som følgere, og det samme var kongehuset og statsministeren.

Ifølge bloggen skal jentene nå ha lagt opp. Vi krysser fingrene for at de ombestemmer seg.

Trineblogg.blogspot.com
Begrunnelse: Har satt en trend for matblogger

Mens det er Manuela bak Passionforbaking.com som står for baksten, er Trines Mektige Matblogg stedet du skal besøke for å finne middagstipsene, enten det er til hverdags eller fest. Trine har Norges største matblogg med plass nummer 27 på Blogglisten.no, og har trolig inspirert mange andre til å blogge om mat.

På bloggen legger Trine ut ukentlige planer med forslag til middag for hver dag, oppskrifter og delikate bilder av rettene som garantert får deg sulten. I tillegg får du tips om småretter, bakst og tilbehør. Og har du ennå ikke bestemt hva du skal servere gjestene på nyttårsfesten kan du ta en titt på hennes forslag her.

Fotballfrue.no
Begrunnelse: For årets bloggbryllup

2010 var året hvor Caroline Berg Eriksen fikk Norges nest største blogg, og det var året hun gikk fra å være en frøken til å bli nettopp en fotballfrue. På bloggen har tusenvis av lesere fulgt med på Carolines bryllupsplanlegging, og i juni i år kunne leserne drømme seg bort da Caroline ga innblikk i sin eventyrdag, noe som også ga rekordtrafikk. Senere har vi også fått følge paret på bryllupsreise til Maldivene.

Fotballfrue.no er et must for alle gifteklare.

Anetteshus.com
Begrunnelse: For internasjonal oppmerksomhet

Anettes lesere inspireres av hennes nostalgisk romantiske stil, og visst er bloggen like vakker som hennes hjem. Anette har Norges største interiørblogg og har prydet norske interiørblader en rekke ganger. I tillegg har hun dukket opp i en rekke norske nettaviser, en italiensk interiørblogg og på nettsiden til en amerikansk møbelprodusent.

Men det var en noe overrasket Anette som tidligere i år ble kontaktet av et taiwansk interiørmagasin som ville bruke hennes tips om hvordan man kan innrede hjemmet sitt i den landlige og nostalgiske stilen. Resultatet kan du se her.

Rachelnordtomme.blogg.no
Begrunnelse: For årets nykommer

Rachel Nordtømme har vært mye i mediene i år. I 2008 ble hun kjent som Petter Northugs kjæreste, men i august i år ble Nordtømme også blogger. En artikkel på VG førte til at hun raskt klatret seg oppover Blogglisten og siden har hun blitt der.

Den vakre jenta fikk også pryde forsiden av livsstilsmagasinet Mann i novemberutgaven. Og det er sikkert ikke det siste vi ser fra Nordtømme.

Supermarie.net
Begrunnelse: For å skille seg ut

Marie Brudevolds blogg skiller seg sterkt ut fra de såkalte «rosabloggerne». For til tross for at hun har en del fellestrekk med disse, som samme alder og en blogg full av hverdagsbeskrivelser, toner hverdagen til Marie seg annerledes.

Marie jobber nemlig i forsvaret, og opplyser sine lesere om hvordan det er å være jente i en slik jobb. En jobb som hun elsker, og forteller om med stor entusiasme. I tillegg inneholder bloggen en god dose kunst, i form av poetiske beskrivelser og nydelige bilder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere