*Nettavisen* Nyheter.

Er hun Norges mest perfekte russ?

Hanne går for Farriskork i russelua, og synes skole er oppskrytt.

(Side2:) Side2 har for tiden fire elever fra medielinjen på Hadeland i yrkespraksis hos oss. Vi lot dem intervjue den ett år eldre Hanne Carine Bekken fra samme skole og linje angående hennes russetid. Intervjuet ser du under.

Side2 kan ikke gå god for sannhetsgestalten i verken spørsmål eller svar...

Hanne Carine Bekken blogger russetiden for Side2, hvor hun skriver om generelle forberedelser, russekrav og russens fyll og faenskap.

Kravet er at det skal blogges minst tre ganger i uken. Her finner du den.

Spirit of Norway
Hun er selv russ i år, ved Hadeland videregående skole, og hun innrømmer at hun en og annen gang kommer til å møte opp fyllesjuk til time, men uten promille.

Hanne deler russebil med seks andre jenter, og de synes det er viktig at russebilen, Spirit of Norway, ser bra ut. Derfor har de brukt opp i mot 42 000 kr bare på bil. Til sammen tror Hanne at det går med mellom 10 - 15 000 kr i løpet av russertiden.

Penger til UNICEF
Videre forteller Bekken at hun vil bruke russetiden til å bli kjent med nye mennesker og muligens være med på et par pøbelstreker. Hun legger til at hun ikke vil være med på hærverk, men bortsett fra det vil hun gjerne være med på alt.

Det hun gleder seg mest til er russetreffet på Tryvann. Der skal det tas mange bilder til bloggen, samt skrives om det lille hun husker fra treffet. Hanne vant billetter for alle dagene til Tryvann på russ.no, og pengene hun ikke lenger trenger å bruke på inngangsbilletter, planlegger hun å donere til UNICEF.

Hjelper gamle damer over veien
Da vi spurte om hvilke russekrav skulle gjennomføres, visste hun ikke.

- Det har jeg ikke tenkt så mye på, men jeg skal i hvert fall gå baklengs en hel dag! Sier Bekken.

Hanne kan også fortelle oss at hun ikke har tenkt til å bli eliteruss, da det tar for mye tid og krefter. Tiden hun sparer på å være vanlig russ, vil hun heller bruke på å hjelpe gamle damer over veien.

Norges mest perfekte russ?
Vi spurte om hva som får henne til å tro at hun er den rette til å blogge russetiden, og svaret på det var enkelt:

- Jeg er Norges mest perfekte russ!

Jobben som blogger fikk hun etter å ha vært utplassert hos Side2 i fjor, og hun mener hun har vært heldig som fikk dette tilbudet.

- Man må smiske for å komme seg videre i livet, ler Hanne.

Etter tre år på Medier & Kommunikasjon vil Bekken studere enten interiørdesign eller journalist. Drømmen er å bli interiørjournalist.

Du kan besøke Hannes blogg her

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.