RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er hun verdens gladeste treåring?

Sist oppdatert:
Sjekk reaksjonen til treåringen da drømmen hennes går i oppfyllelse.

(SIDE2): Onsdag kunne Side2 fortelle om den fæle faren som lurte sønnen sin trill rundt, filmet det og la det på YouTube. I dag kan vi fortelle om en litt gladere unge som faktisk får drømmen sin i oppfyllelse.

Elsker tog
På bursdagen til Madeleine Dubois gir pappa henne en helt spesiell gave, eller det synes i alle fall hun. Madeleine skal få kjøre tog for aller første gang.

Den ekte gleden og følelsen av å gjøre noe for aller første gang er så slående at videosnutten ble en hit på YouTube med en gang den ble lagt ut. I løpet av et lite døgn hadde over en halv million sett det glade klippet. I skrivende stund er det over 800.000 som lar seg glede av den amerikanske jentungen.

- Herlig oppriktige
Lille Madde har nå blitt fire år, og faren forteller at han ikke ante hvordan hun ville reagere på togturen.

- Hvis hun hadde blitt redd, så hadde det vært noe annet. Men i den alderen er de så ærlige og oppriktige, og jeg bare elsker den helt ekte spenningen de føler, forteller pappa Dubois ifølge britiske Daily Mail.

Faren ante imidlertid ikke at Madeleine ville bli så glad for å kjøre tog for aller første gang.

- Vi pleide å bo ved jernbanelinjene, og hun ble veldig fascinert av togene, sier han og kunne dermed glede treåringen med en ekstra gøy overraskelse på bursdagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere