Det er mange ulike norske organisasjoner og politiske partier som har engasjert seg for å få IS-barna hjem. Hvorfor er IS-barn blitt en svart flekk på den norske samvittigheten, slik at de må få komme til Norge uansett hvor mye det går utover sikkerheten til andre norske barn?

Yazidi-jentene som ble tatt til slaver, og som ble misbrukt og voldtatt av IS-kvinner- og menn, fikk også barn. Disse barna har også rettigheter.

Mens Yazidi-mødrene kan komme tilbake til sitt folk, er ikke det tilfelle for barna. Hva skal de gjøre? De har ingen far, og moren blir nødt til å forlate dem fordi Yazidi-folket ikke vil ha disse barna. Dette er de ordentlig foreldreløse barna etter krigshandlingenes bestialiteter.

Og hvor vanskelig og sørgelig er det ikke for mødrene som har vært utsatt for vold og voldtekt at de også må forlate barna sine. Yazidi-mødrene og barna deres trenger et trygt hjem, beskyttelse og kirkens barmhjertighet.

Hvorfor Norge prioriterer IS-barna og glemmer Yazidi-barna, er helt uforståelig. Hvorfor er ikke Norge engasjert i å hjelpe de som virkelig trenger hjelp?

Og hvilken tilknytning har egentlig IS-barn til Norge. Mødrene som forelsket seg i IS-ideologien og forlot Norge må ta ansvar for sine egne barn og de andre IS-barna. Mødrene som ble forelsket i en brutal ideologi, og som fortsatt er tro mot tankesettet og bærer IS-uniformen med stolthet, må ta ansvar for disse barna.

IS-mødrene som valgte å snu ryggen til Norge har ingenting å gjøre med Norge. De har vært med på å bidra til all brutaliteten rettet mot barn og kvinner i hele krigssonen fra Irak til Syria.

I respekt for de som ble holdt som slaver, voldtatt, holdt i bur, solgt eller halshugget, må Norge annullere passene til disse IS-kvinnene.

Politikerne snakket først om foreldreløse IS-barn. Så alle IS-barn. Og til slutt; IS-familier, som Klassekampen nylig skrev om. Skal IS-krigere premieres med å hentes til Norge for sin brutalitet?

Hvilke konsekvenser dette eventuelt får, og hvilken lærdom vi kan trekke ut av dette om så skjer, er det ingen som egentlig vet noe om. Men jeg vet følgende: Skal norske skattebetalere betale for dyre advokater, bolig og alle andre utgifter for å importere terror og terror-ideologi til Norge? Skal de få komme til Norge for å dra rundt på skoler for å snakke varmt om IS-ideologien, og fange den norske offentligheten ikledd sine svarte uniformer?

Hvordan skal Norge egentlig klare å integrere IS-krigere og deres barn som er født og indoktrinert med et hat mot vesten og drap av vantro?

Hvis Norge tar i mot IS-barna, og bare ett av dem lojalt fortsetter å støtte IS fordi han eller hun er glad i sin far og mor, så kommer det til å koste Norge dyrt i form av tapte menneskeliv.

Vi har allerede sett hva en IS-tilhenger er kapabel til å gjøre. Hvorfor lærer vi ikke? Hadde Norge hatt en god integreringspolitikk, så hadde vi ikke hatt noen IS-mødre.

Da ville Norge ha integrert de som allerede var her.