RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er kjæresten din upopulær?

Sist oppdatert:
Hvordan avslører du at vennene dine ikke liker den nye kjæresten din til tross for at de forsøker å late som om de gjør det?

Vennene dine later som de liker den nye kjæresten din, men innerst inne kan de ikke fordra henne. Det er ikke alltid like lett å se, men her er noen tegn som kan hjelpe deg på vei.

1. De unngår deg når du er sammen med henne
Dette virker som det mest opplagte tegnet, men av og til er vi for blendet av kjærlighet til å skjønne det når det skjer. Når var sist gang gutta aksepterte en invitasjon til å bli med på noe når du nevner at hun skal være med? Hvis det er lenge siden kan det være fordi de ikke setter så stor pris på henne.

2. Du får ikke besøk etter at hun flyttet inn
Har kompisene dine sluttet å stikke innom etter at dere flyttet sammen? Selv om hun ikke har flyttet inn, men er der ofte, bør du notere deg hvilken effekt det har på hyppigheten av besøk fra kompisene dine.

3. De snakker med deg om andre jenter
Selv om det styrker egoet ditt burde du bli mistenksom hver gang de forteller deg hvor bra ungkar du kunne ha vært hvis du ikke hadde hatt dame. Dette kan bare være en hyggelig måte å fortelle deg at du kunne hatt det mye bedre hvis du ikke var sammen med henne.

4. De insisterer alltid på guttekveld på byen
Det er helt normalt for venner å foreslå guttekveld en gang i blant. Men hvis de insisterer på at du skal la dama være hjemme hver gang dere er ute er dette sannsynligvis et tegn på at de ikke liker henne.

5. De trives ikke alene i hennes selskap
Har kjæresten din noen gang nevnt at vennene dine virker ubehagelige når de er alene med henne? Blir hun inkludert i samtalene når du ikke er til stede? Det kommer til et punkt hvor du ikke lengre kan skylde på at hun er sjenert. Hvis kompisene dine og kjæresten din føler seg ukomfortable med hverandre etter at dere har vært sammen et par måneder bør du lure på hvorfor.

6. De erter deg med at du er tøffel
Det går en fin linje mellom enkeltepisoder av mobbing og et mønster av konstant latterliggjøring. Hvis kompisene dine konstant kødder meg deg og sier du er en tøffel er sjansen stor for at de virkelig tror det. Og hvis de tror det er sjansene veldig store for at de misliker henne for det.

7. De krangler med henne i ditt nærvær
Krangler kompisene og kjæresten din om de minste ting? Er de noen gang enige? Det kan virke som harmløst munnhuggeri i begynnelsen, men hvis det virker som om kompisene dine og kjæresten din alltid kjegler med hverandre, selv om småting, kan det være et tegn på dyptgående spenning.

8. De poengterer konstant hennes oppførsel
Oppfordrer kompisene dine deg noen ganger til å bli enda sintere enn du blir når det er noe hun har gjort? Hvis det virker som om de ikke syntes hun behandler deg bra er sjansene store for at de ikke støtter forholdet ditt.

9. De baksnakker vennene hennes
Hvis vennene dine ofte snakker om hvor mye de hater vennene hennes kan det bare være en måte de ventilerer de virkelige negative følelsene de har ovenfor kjæresten din på. Kanskje de påpeker hvordan venninne hennes stadig flørter med menn for gratisdrinker, eller at de ikke kan stoppe å snakke om seg selv.

10. Kompisene forråder deg
Snakker de ufordelaktig om deg til henne bak din rygg? Sjansene er store for at de ønsker å få henne til å gjøre det slutt med deg.

Kompisene dine hater henne, hva nå?
Hvis du virkelig er overbevist om at vennene dine faktisk hater kjæresten din er det viktig at du tar kontroll før det går for langt. Tro det eller ei, det er faktisk mulig å redde begge forholdene, både til kompisene og til dama. Prøv å følg disse rådene.

¿ Gi kompisene dine den oppmerksomheten de forlanger. Ring de oftere og bruk mer tid sammen med dem.

¿ Hold dem avskilt. Ikke prøv å påtvinge kompisene dine og kjæresten din til å være sammen. Hold kontakten mellom partene på et minimum og heller nyt det beste av hver verden hver for seg.

¿ Godta at vennene dine ikke trenger å elske henne. Det er jo tross alt du som er sammen med henne.

¿ I en idealverden ville kompisene og kjæresten din sameksistere i perfekt harmoni. Men vi lever ikke i en idealverden, dessuten er det ikke så uvanlig for venner å mislike kompisens dame.

¿ Det viktigste er at du ikke ofrer det ene forholdet for det andre, anerkjenn verdien i begge forhold og gjør det som må til for å bevare dem.

Flere saker på Mozon.no:
Luften i kirken kan være farlig
Fedon virker best på menn
HRT ga 300 tilfeller av brystkreft hvert år
Alge fjerner plakk og tannsten
Slanking for slubberter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere