RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er kvinner de beste lærerne?

Sist oppdatert:
Lærerne som underviser i matematikk og naturfag beskrives av elever som «onde og kjedelige», og kvinner regnes som de beste lærerne. Les mer og si din mening her.

Bliss Magazine har gjennomført en undersøkelse blant 2.000 britiske tenåringer. Bare 28 prosent av de som deltok i undersøkelsen mente at undervisningen de fikk på skolen var svært god, og 13 prosent beskrev undervisningen som elendig, skriver The Sun.

Lærere som flørter med elvene
Seks av ti mente at kvinner var bedre lærere enn menn, og mannlige lærere var de som oftest flørtet med elevene. Hele 44 prosent av de som deltok i undersøkelsen mente at lærerne flørtet med dem, og 89 prosent av disse opplyste at det var mannlige lærere som flørtet.

Det verste egenskapen en lærer kan ha ifølge elevene er vond kroppslukt.

Kunst er favorittfaget
På spørsmålet om hva som var de kjedeligste fagene svarte 26 prosent matematikk, 23 prosent svarte naturfag og 13 prosent mente av fremmedspråk var det kjedeligste. Kunst var det mest populære faget blant elevene.

Ifølge elevene var det matematikklærerne som var mest ondsinnet. Naturfaglærerne var de kjedeligste.

Er kvinnelige lærere de beste, og hvilke fag er de kjedeligste? Si din mening i diskusjonsforumet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere