RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er lusekofta ødelagt?

Sist oppdatert:
Kjente politikere gikk i lusekofta lenge før Arfan Bhatti og David Toska. Har de kriminelle nå ødelagt lusekoftas rykte?

(SIDE2): Arfan Bhatti og David Toska har gjort lusekofta til rettssalens heteste plagg. Betyr det at lusekoftas tid er over? Side2 spurte Se og Hør.

Les også:Dommeren fleipet om lusekofta

Se flere i lusekofta lenger ned

Kultursymbol
- I motsetning til fengselsfugler og andre som ser det som opportunt å iføre seg lusekofte, har vi i flere tiår overrakt lusekofter til noen av verdens største kjendiser, forteller assisterende sjefredaktør i Se og Hør, Harald Haave til Side2.

Haave mener lusekofta fortsatt er et kultursymbol, til tross for at ranskjempen David Toska og terrortiltalt Arfan Bhatti kler seg i lusekofte for å ufarliggjøre seg selv.

- Se og Hørs lusekofte er blitt noe av en merkevare for oss, og kjendisene ser ut til å trives med å bære dette viktige norske kultursymbolet. Det setter vi stor pris på, sier Haave.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Slutt for politikere
Kjell Magne Bondevik, Gro Harlem Brundtland og Carl I. Hagen er blant norske politikere som tidligere stolt har båret den norske lusekofta. Nå er det imidlertid få som bruker denne, bortsett fra de kriminelle i rettssalen. Men det kjenner jo ikke internasjonale stjerner til, som gledelig tar imot lusekofta fra sladrepressen.

Se og Hør fortsetter å gi ut sitt varemerke - lusekofta - til verdensstjerner, og Bono, Cindy Crawford, P. Diddy, George Michael, Hugh Grant, Salma Hayek, Al Gore, Kofi Annan, Madonna, Caroline av Monaco, John Cleese og Robbie Williams er blant dem som siden 80-tallet har mottatt sine.

Hva synes du om at Toska og Bhatti har brukt lusekofta i rettssalen? Diskuter lenger ned!

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere