RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er stjålet - har 5500 venner på Facebook

Foto: Privat
Sist oppdatert:
En snart tre år gammel blandingshund har engasjert nesten 5000 nordmenn på Facebook. SE VIDEO NEDERST I SAKEN

Simba ble stjålet utenfor Manglerud Senter 16.november klokken 17.00. De fortvilte hundeeierne utlover nå en dusør på 10 000 kroner for opplysninger som fører til at det sårt savnede familiemedlemmet kommer tilbake til sin rette eier.

- Episoden skjedde da mannen min skulle handle melk og brød etter å ha hentet sønnen vår i barnehagen. Han bandt fast Simba utenfor Manglerudsenteret og var borte i maks fem minutter. Da han kom tilbake var hunden vår stjålet, sier hundeier Kaja Kristiansen til Nettavisen.

Simba er en blanding av Rottweiler og Dobbermann, har en ekstra ulveklo på høyre forlabb og en «fugl» på brystet. Han går litt hjulbeint.

Hengt opp 2000 lapper
Den fortvilte hundeieren forteller at familien har hengt opp mer enn 2000 lapper i Oslo.

- Vi jobber med å få han tilbake døgnet rundt. Saken er politianmeldt, men selvfølgelig allerede henlagt. Heldigvis har vi gode venner og masse hjelpere som via vår facebookside SIMBA ER SAVNET hjelper oss, sier hun.

Hittil har mer enn 5500 personer meldt seg inn i gruppen. Det er jobbes også med å lage en Youtube-video på engelsk.

Sjekker alle tips
Kaja Kristiansen forteller at hun er overveldet av støtten hun opplever fra medmennesker på Facebook.

- Selv om håpet blir mindre for hver dag som går har jeg ikke mistet troen på å få Simba tilbake. Vi får inn tips daglig som vi sjekker opp. I tillegg har folk søkt etter han med sporhund og enkelte har dratt fra jobbene sine for å sjekke ut tips, sier hun.

- Har dere noen anelse om hvor han kan være?

- Vi har fått flere tips om Bislett. Der skal det være obervert en hund som ligner på Simba. Eieren som er blitt stoppet har oppgitt at hun kun passer hunden for noen andre, men kan ikke oppgi hvem hun passer denne for, sier Kristiansen.

Frykter hundekampmiljø
Kristiansen håper at de som har stjålet Simba er snille mot han. Det verste hun kan tenke seg er at han er stjålet for å brukes i hundekamp.

- Det kan også hende noen har stålet Simba for å selge han videre. Kanskje de ikke har sett at det er en blandingshund som ikke er verdt masse penger, sier hun.

- Hva vil du si til tyven(e) dersom de leser dette?

- At det eneste vi ønsker er å få Simba hjem. Sønnen vår på 1,5 år går rundt i leiligheten og roper etter Simba. Jeg var også svært syk for en tid tilbake og var hjemmeværende. Da knyttet vi et helt spesielt bånd. Simba er er et fullverdig familiemedlem med en unik personlighet som ikke kan erstattes. Å miste han har vært en enorm påkjenning som ikke kan beskrives, sier Kristiansen.

SE VIDEO UNDER:

Har du tips i forbindelse med denne saken? Ta kontakt med Nettavisens journalisteller ring eierne på tlf: 473 72 582/ 928 31 081

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere