RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er vi hele Oslo?

Sist oppdatert:
Vålerenga trenger din hjelp, og vi ønsker å komme i kontakt med supportere av klubben som kan fortelle litt om sitt Vålerenga og Oslo by.

Som Oslos Stolthet ønsker vi å fortelle historien til en supporter fra hver bydel i Oslo i forbindelse med et bilag som kommer ut med Aftenposten i forbindelse med seriestarten. Vi mangler fortsatt noen bydeler, og derfor trenger vi din hjelp. Har du lyst å fortelle litt om ditt forhold til klubben og byen/bydelen, eller kjenner du noen som kanskje kan være interesserte i å fortelle sin historie? Ta kontakt med oss!

For å være med må du derfor bo i en av Oslos 15 bydeler, du må selvfølgelig være supporter av Vålerenga, og du må besøke Ullevaal når Vålerenga spiller kamp mer enn et par ganger i året.

Send en mail til vif@vif.no innen 7. mars hvor du forteller oss litt om deg selv, hvilken bydel du bor i og ditt forhold til Vålerenga.(Maks 100 ord)
Husk også å skrive opp ditt navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan kontakte deg tilbake. Merk mailen med "Hele Oslo".

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere