RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Erfaren reklamefyr til Oktan Sydvest

Sist oppdatert:
Oktan Sydvest har ansatt to nye konsulenter, deriblant en tidligere Bates-direktør til Oslo-kontoret.

Oslokontoret til Oktan Sydvest blir styrket med cand.polit. Helge Steen som strategisk rådgiver. Helge Steen kommer fra Publicis og har blant annet har vært involvert i strategien bak en lang rekke kjente merkevarer som AXA (Go`dag) og Grandiosa, og har arbeidet som strategisk rådgiver for nasjonale kunder som BKK og Stabburet.

CV-en viser fartstid som forskningssekretær i Lilleborg, instituttsjef i Norges Markedsføringsforbund, marketingdirektør i Bates-gruppen i hele 20 år - og deretter som marketingdirektør i Publicis-gruppen i 11 år. Steen er formann i Norsk Markedsanalyse Forenings "Disiplinærutvalg", heter det i en pressemelding.

Byrået mener at Helge Steens kompetanse og solide erfaring vil være en unik ressurs både for eksisterende og fremtidige kunder.

Oktan Sydvest øker også staben på Vestlandet. Stord-kontoret har hentet inn Magne Raknes som konsulent. Raknes har med kommunikasjon og design siden 1986 - og skal i Oktan Sydvest arbeide i vestlandsmarkedet med eksisterende og nye kunder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere