Mange lever bak en såkalt «vellykket» fasade hvor alt tilsynelatende virker perfekt og i noen tilfeller, enda bedre enn perfekt!

Det er mange mørketall der ute. En av dem som har skrapt bunnen er mentalguru Erik Bertrand Larssen, som har hatt Petter Northug, Tutta-Pettersen og finanseliten på kundelisten.

- Jeg trenger hjelp

- Jeg har aldri følt slik skam før - jeg trenger hjelp, sier en tårekvalt Bertrand Larssen til Stavrum & Eikeland.

Han hadde alt; eget TV-program, en fantastisk kone som attpåtil var arving til en av Norges største formuer og fem nydelige barn.

Så raknet alt!

- Jeg hadde ikke noe å leve for, sier Bertrand Larssen da han besøker podcasten Stavrum & Eikeland.

LES HER: Mentaltrener for norgeseliten - ble reddet av Joe, en 22-årig kokainmisbruker

Forteller om dramaet

Her forteller han om dramaet og hvordan livet hans falt i grus og hvordan rusen ødela alt. Nå kjemper han sin livs kamp og håper at han har skrapt bunnen for siste gang. Men fortsatt har han en lang vei å gå.

Her kan du høre flere episoder av Stavrum & EikelandAcast eller Spotify eller Apple podcasts.

Gjester har vært tidligere statsminister i Danmark, Helle Thorning-Schmidt, statsminister Erna Solberg, Ap-leder Jonas Gahr Støre, NRKs Fredrik Solvang, friidrettspappa Gjert Ingebrigtsen, finanstopp Knut Brundtland, skipsreder Herbjørn Hansson, samt investorer som Jens Ulltveit-Moe, Jan Petter Sissener, Kristian Adolfsen, Johan H. Andresen og Reynir Indahl, for å nevne noen.