*Nettavisen* Nyheter.

Erik og Kriss til Youngwood

I fjor spilte Karpe Diem og Samsaya. I år kommer Erik og Kriss og Superfamily. Alt om Youngwood her.

18.06.08 18:05

(YEYE): Samme dag som Norwegian Wood går av stabelen, får Oslos ungdomsskoleelever se og høre Erik og Kriss i Frognerbadet på dagtid.

Stor suksess, tross dårlig vær
I fjor, samme dag som Wolfmother sto på scenen, var 3.205 elever fra Oslos ungdomsskoler samlet i Frognerbadet på begivenheten Youngwood. Navnet snakker for seg selv - det er et tilbud til skoleelever som ikke får med seg arrangementet på kvelden, men som allikevel har lyst til å ha det moro og få litt musikk i kroppen. Kanskje til og med ta et bad? For det er fullt mulig å bade der også, noe som ble gjort i fjor - til tross for grå himmel og sur vind.

Klikk på bildet for å forstørre.

Bra publikum
Erik og Kriss kommer til å stå på scenen, og selv om de har forfølgere som er vanskelig å leve opp til (Karpe Diem fikk alle til å synge med ifjor) vil gutta uten tvil få et bra publikum. Superfamily spiller også, og de spilte sist for et utsolgt Rockefeller i fjor høst. Det er dermed ingen grunn til å ditche denne dagen! Forhåpentligvis holder været seg også, slik at man kan ta med seg et teppe og slappe av i sola. Blir det dårlig vær, får vi håpe at arrangørene har tatt hensyn til det og funnet noen smarte løsninger...

Ha et fast møtested
I fjor fikk elevene til de skolene som var påmeldt et plastarmbånd og to bonger til valgfri mat og drikke, og det blir trolig likt for årets ungdommer. Portene åpner klokken 10, og programmet begynner klokken 12. Det var til ca. 13:15, og klokken 14 må alle ungdommene forlate området så det kan bli gjort klart til blant annet Foo Fighters entrer scenen senere den kvelden. Det kommer til å bli mye folk, så et godt tips er å ha et fast møtested med vennene eller klassen din slik at det er lett å finne hverandre.

nettsiden til Youngwood står følgende påminnelser om dagen:

  • Hvis alle plukker sitt eget papir, pluss det som andre har «glemt», blir det rent og pent i Frognerbadet etter oss.
  • Husk ikke ta med glass, flasker, termoser eller paraplyer!
  • De som kommer med egen buss: gå av ved hovedporten til Vigelandsparken eller bak monolitten.
  • Ved siden av pizzautleveringen ligger en infobod som også har te og kaffe. Mat- og drikkebongene kan brukes der.

Hva synes du om Youngwood? Erik og Kriss? Skal du dit? Fortell oss under saken!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.