Gå til sidens hovedinnhold

Erling Borgen: - Jeg orker ikke lese mer om Frank Løke og «Skal vi danse»

Angriper Medie-Norge og avisredaktører:

Professor og journalist Erling Borgen raser mot media-Norge og avisredaktører på grunn av Frank Løke og «Skal vi danse» og «Ex on the beach».

I et Facebook-innlegg lagt ut på søndag, går professor og journalist Erling Borgen til angrep på media-Norge, redaktører, Frank Løke, «Skal vi danse» og «Ex on the beach».

I Facebook-innlegget, som har over fire tusen likes, over 100 kommentar og nesten 500 delinger, skriver han følgende:

- Kjære Medie-Norge og avisredaktører. Jeg orker ikke å lese mer om Frank Løke og «Skal vi danse». Jeg er fullstendig uinteressert i å lese om reality-show, om bloggere og særlig om bloggende mødre som heier på døtre som har sex i «Ex on the beach». Kan dere for helvete slutte å skrive om dette elendige mølet. Hilsen sur gammel mann, skriver Borgen.

Frank Løke er ute av «Skal vi danse»: Frank Løkes Instagram-innlegg fikk TV 2 til å reagere: - Vi tar avstand

I kommentarfeltet er veldig mange enige med Erling Borgen.

Twitter er Davy Wathne ute og kommenterer saken, fordi Erling Borgen også har lagt ut utspillet på Twitter.

Her skriver Erling Borgen noe av det samme som han skriver på Facebook:

- Jeg orker ikke mer om @FrankLøke og ”Skal vi danse”. Jeg er fullstendig uinteressert i å lese om reality-show, om bloggere og om mødre som heier på døtre som har sex i ”Ex on the beach.” Media! Kan dere for helvete slutte å skrive om dette elendige mølet. Hilsen sur gammel mann.

Davy Wathne skriver da følgende i kommentarfeltet på Twitter:

- Slapp av. Pust med magen. Verken du eller jeg «tilhører målgruppen», og da er det best å holde kjeft, lytte til Paul McCartney og lese en god bok, skriver Wathne.

Hva mener du? Er du enig med kritikken til Erling Borgen?:

Sjokkerte i Borat-drakt

Frank Løke og hans opptreden på «Skal vi danse» på lørdag har satt sinnene i kok hos mange. Lørdag sjokkerte «Skal vi danse»-deltakeren med nakenstunt.

Les: 650.000 fulgte Frank Løke i Borat-drakt på «Skal vi danse»

Han entret parketten i familieprogrammet med minimal bekledning, i den karakteristiske boratdrakten, bare at den var rød.

Stuntet skapte sterke reaksjoner og dansepartner Tone Jacobsen uttalte at det hele var flaut og at hun var såret og skuffet.

Umiddelbart etter nakensjokket gikk hun rett i samtaler og krisehjelp med TV 2.

- Jeg ble dratt bort med en gang for å få krisehjelp, sier Jacobsen til Nettavisen søndag.

Frank Løke er ute av «Skal vi danse»: Frank Løkes Instagram-innlegg fikk TV 2 til å reagere: - Vi tar avstand

Kontroversielle «Ex on the Beach»

«Ex on the Beach» er det andre TV-programmet som får gjennomgå av Erling Borgen. Selv om det norske folk for lengst har sluttet å la seg sjokkere av at deltakere i reality-programmer har sex på TV, skaper også konseptet «Ex on the Beach» overskrifter i sin første norske sesong.

Det er det en rekke årsaker til: Gruppesex, fyll, slåssing, «slut-shaming» og beskyldninger om overgrep. Serien som hadde premiere i august, har blitt heftig diskutert og kritisert i media, og produksjonsselskapet har flere ganger vært nødt til å forsvare hvorfor de stadig velger å sende kontroversielle klipp på TV.

Nettavisen har tidligere snakket med psykolog Rolf Lindgren som har drevet med personlighets- og IQ-testing av mennesker siden 1993.

Han har 25 års erfaring med å kartlegge ulike mennesketyper, og har bidratt med sin ekspertise i flere underholdningsprogram på TV.

Les intervjuet med psykologen her:

Les også

Psykolog er skeptisk til castingprosessen i «Ex on the Beach»: - For stor risiko

Les også

Frank Løkes Instagram-innlegg fikk TV 2 til å reagere: - Vi tar avstand

Kommentarer til denne saken