RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Erna ber kritikerne ta det med ro

Oslo (NTB): Statsminister Erna Solberg er glad for at hun endelig kan snakke om hva regjeringen skal gjøre. Hun ber motstanderne vente med kritikken.

Det har allerede kommet kritikk fra flere hold blant annet mot valget av Sylvi Listhaug som landbruksminister. KrF har også reagert på at det ikke blir en egen bistandsminister.

- Jeg tenker at det alltid er lurt å vente til statsråder har vist hva de gjør og hvordan det fungerer før man kritiserer. Jeg har opplevd at statsråder som har fått kritikk, har vist seg å være glimrende statsråder, sier Solberg.

- Plattformen for landbruksministeren er klar. Jeg er helt sikker på at Sylvi både har bein i nesen og evne til å lytte, som vil gi en landbrukspolitikk som vil sørge for at landbruket forbedrer seg.

Etter flere uker med spekulasjoner slo hun fast at det var deilig å kunne gå i detalj om hva som skal skje med landet framover.

Et hovedmål er at Solberg vil effektivisere og modernisere regjeringen. Det skjer blant annet gjennom færre departementer. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere