RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Erna ville snakket mer om rusomsorg, Jens ønsker seg klima

Lillestrøm (NTB): Det har vært en ålreit valgkamp, men vi skulle snakket mer om rusomsorgen, mener Høyre-leder Erna Solberg. Jens Stoltenberg (Ap) på sin side kunne gjerne tatt klimadebatten oftere.

Lørdag var begge statsministerkandidatene på torget i Lillestrøm for å overbevise velgere mens tiden for årets valgkamp var i ferd med å renne ut.

- De neste 58 timene blir veldig viktige, det er da mange bestemmer seg, sa Solberg til forsamlingen på torget. Hun tok seg likevel tid til å se tilbake på de siste månedene.

- Det har vært en veldig hyggelig valgkamp, med godt vær, og det er faktisk viktig. Samtidig har jeg savnet en grundig diskusjon om rusomsorg og psykisk helse. Det er store utfordringer der som må løses, sa Solberg til NTB før hun dro videre til Oslo sentrum for å være med på en pressekonferanse med lederne i Frp, KrF og Venstre. Der lovet de økt satsing nettopp på rusomsorgen dersom de danner regjering etter valget.

Statsminister Jens Stoltenberg mener de viktigste sakene stort sett er blitt godt dekket i årets valgkamp.

- Jeg kan ikke klage, men hvis jeg skal trekke fram noe, skulle jeg gjerne snakket mer om økonomisk politikk og klima. Både det å få redusert utslipp og å utvikle miljøteknologi for framtiden er utrolig viktig. Dessuten er det et alvorlig problem hvis vi får et parti i regjering som tviler på eksistensen av menneskeskapte klimaproblemer, sier Stoltenberg, og sikter til Fremskrittspartiet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere