RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Erstatningskrav på 130 mill.

Sist oppdatert:
Riggselskapet Ocean Rig har sendt advokatfirmaet Wwikborg Rein og partner Bernhard Haukali et krav på ikke mindre enn 130 millioner kroner etter slett kontraktsarbeid
Bakgrunen for saken er kontrakten Haukali og Wikborg Rein lagde mellom Ocean Rig og riggoperatøren Maritima i 1998, som Maritima aldri oppfylte.

I en voldgiftssak ble Ocean Rig tilgodesett med 15 millioner dollar som erstatning, men selskapet fikk ikke beholde pengene, skriver Dagens Næringsliv.

Det norske riggselskapet mener avtalen satt opp av Wikborg Rein var mangelfull og snur seg nå rundt å krever den tapte erstatningen pluss renter av advokatselskapet. Beløpet utgjør 130 millioner kroner.

- Jeg kan bekrefte at Wikborg Rein har mottatt stevningen fra Ocean Rig i forbindelse med et oppdrag fra 1998. Kravet har vært grundig utredet fra vår side, og vi mener at det på ingen måte kan føre frem, sier advokat Jan B. Jansen i Arntzen de Besche, som er prosessfullmektig for Wikborg Rein, til avisen.

Ocean Rig vil ikke kommentere saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere