RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Et gufs fra spillehallene

Det var en gang slik at videospill hørte til i store haller med digre spillekasser og spesialsydde kjørestoler. Den tid er forbi ...

«Midway Arcade Treasures 2» er resultatet av spillehallkjempen Midway sin andre roterunde på loftet. De har i alt dratt frem 20 spill, og som på samleplater flest finner du både gull og gråstein.

Slåssespillene «Mortal Kombat 2 & 3», det herlig suspekte «NARC» og bilspillet «Championship Sprint» er blant titlene. Rask som «Primal Rage» og «Spy Hunter II» har også funnet seg tilrette, i tillegg til noen filmsnutter om hvert spill.

Spillene både ser og høres ut og oppfører seg som da de ble lansert. Den enkle konstruksjonen banet vei for avhengighetsdannendende og grusomt vanskelige opplevelser. For eksempel må du i skytespillet «Total Carnage» holde orden på innkommende trusler fra åtte rettninger på en gang. Selvom du døde etter fem sekunder var det like festlig.

Uheldigvis forsvinner mye av moroa når du kan spille uten å svi hull i lommene. Du betaler ikke lenger for hver omgang, og spillenes repeterende natur gjør seg synlig i løpet av kort tid. Du skal ha et sterkt forhold til noen av dem for å orke mer enn fem minutter i ny og ne.

Flerspillermodusen gjør så noen av spillene holder litt lenger på oppmerksomheten din. Men det gjelder de færreste, som oftest blar du deg fort videre til nestemann på lista.

Gode minner bør være nettopp det, men skal du gjennopplive noen kan du gjøre større tabber enn og kjøpe «Midway Arcade Treasures 2». Andre vil finne noe underholdning, men ikke verdt full pris.

Følgende 20 spill er med:

1 spiller

-APB
-Hard Drivin’

2 spillere

-Arch Rivals
-Championship Sprint
-Cyberball 2072
-Kozmik Kroozr’
-Mortal Kombat 2
-Mortal Kombat 3
-NARC
-Primal Rage
-Spy Hunter 2
-Total Carnage
-Timber
-Wacko
-Wizard of Wor
-Xybots

3 spillere

-Pit Fighter
-Rampage World Tour
-Xenophobe

4 spillere

-Gauntlet 2

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere