RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Et lynkjapt digitalkamera

Sist oppdatert:
Dette er det raskeste digitalkameraet som testerne i DinSide har vært borti.

Noen små optiske svakheter til tross, dette er et flott minikamera og kan anbefales til alle som verdsetter hastighet, brukervennlighet, liten størrelse og lav vekt, og som samtidig ønsker et kamera som tar normalt gode bilder, skriver dataredaksjonen i DinSide.

Det mest oppsiktsvekkende ved dette kameraet er oppstartstiden. Den er oppgitt til 1 sekund, og det er ikke langt unna sannheten.

Tidligere er det kun kameraer uten optisk zoom som har kunnet måle seg, i følge våre målinger. Dessuten reagerer utløseren kjapt, på tidelen dersom du har stilt fokus til uendelig. Autofokusen er også rask, men regn med noen tideler fra du trykker til bildet er tatt. Hvis ikke du trykker halvveis ned først, da. Da reagerer kameraet spontant.

Kameraet har mange muligheter for manuell kontroll, for eksempel kan du justere ISO-verdier, lukkerhastighet, hvitbalanse, eksponeringskompensasjon, styre skarphet, farger og liknende.

Her kan du lese mer om kameratesten fra DinSide

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere