*Nettavisen* Nyheter.

Et rom til fire labber, takk!

Nå kan også hunden din ta seg en skikkelig luksusferie

(LXUS.no) Menneskets beste venn fortjener kun det beste, og i følge Luxuo.com får de det på D Pet Hotels i Los Angeles. Det nye hundehotellet har alt et firbeint vesen måtte ønske seg, fra spamuligheter og avslappende rom til svære lekeparker.

Klikk på bildet for å forstørre.

LES OGSÅ:
Flyreiser for firbente
Hotellfrynsegodene Fido vil elske
Verdens dyreste hotellrom

Det svært ekslusive spahotellet gir hver hund individuell oppfølging etter personlighet og behov. Har Fido lagt seg ut litt i det siste, kan han for eksempel få løpt vekk kiloene på en av de spesiallagde tredemøllene - for så å ta seg en fortjent pause i spaavdelingen.

Elskede kjøtere

Hotellet skal kunne målbinde selv den mest kresne hund med tre forskjellige suite-alternativer. Alle suitene er utstyrt med spesiallagede senger og flatskjerm-TV, mens de mest bortskjemte hundene kan sjekke inn på Uber-dobbelsuiten som er 35 kvadratmeter stor og svært elegant innredet.

Om dagen kan gjestene oppholde se¬g i hotellets Doggie Daycare, og leke i en av tre hundeparker som er spredt på et område på nesten 600 kvadratmeter. Der finnes det ypperste av agility-utstyr og trenere, som sørger for at Fido hopper over hindre og gjennom ringer på null komma niks.

Klikk på bildet for å forstørre.

Snobbete shopping

På hotellets område finnes selvfølgelig også en butikk med spesialprodukter og tilbehør. Her kan man få alt fra organisk hundemat og godteri til luksussenger og skåler. De selger også eksklusive vesker og bånd fra designeren Chromebones, og fototjenesten Furtographs kan forevige villdyret i ny prakt.

D Pet Hotels tilbyr ypperlig service, luksusfasiliteter og spesialprodukter – alt under samme tak - og legger til rette for en luksuriøs livsstil for både hund og eier. Og kan du ikke kjøre dit selv, er det bare å ringe hotellets hundesjåfør.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag