RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Et skrekkelig bra spill

Sist oppdatert:
Vi har testet «Resident Evil 4» til PC.

(Spillmagasinet): Skrekkspillet «Resident Evil 4» ble sluppet til PS2 og GameCube i 2005, og det regnes som et av tidenes beste spill.

Terningkast 6:Sjekk anmeldelsene her.

Se bildene fra spillet i bunn av artikkelen.

«RE4» er (fortsatt) suverent fra a til å og det er umulig legge fra seg før en er ferdig.

Nå, nesten to år senere, er endelig PC-konverteringen klar og den er nesten like god som de to andre versjonene.

Spillet inneholder både den lange historiedelen og de ulike småspillene, så hvis du investerer i «Resident Evil 4» har du noe å drive med i lang tid fremover.

Dessverre er det to ting som legger en liten demper på en ellers glimrende spillopplevelse. Den ene er at spillet nesten er uspillbart for de som må bruke tastatur, knappene er så lite logisk lagt opp at du lurer på hva utviklerne egentlig har tenkt.

Det andre problemet er grafikken. Capcom har, av en eller annen grunn, basert spillet på PS2-versjonen, og ikke den teknologisk overlegne GameCube-utgaven. Resultatet er at «Resident Evil 4» til PC ser veldig gammeldags ut.

Heldigvis er spill så mye mer enn bare grafikk. Hvis du ikke er grafikkhore og har en joypad, er «Resident Evil 4» til PC like underholdende som de to andre versjonene og et must for de som ikke allerede har spilt det.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere