RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Et spennende skoletilbud

Skal åpne videregående skole i forbindelse med Vålerenga kultur- og idrettspark.

Se mer om planene her

Vålerengas stadionplaner inkluderer også et skoletilbud for elever i den videregående skolen.

- Dette er et spennende skoletilbud hvor vi åpner en videregående skole det ikke finnes maken til i Norge. Det blir Norges beste toppfotballgymnas og et allmennfagtilbud, sier Odd Skarheim til VIF TV.

Skolen skal drives i samarbeid med Vålerenga Fotball.

- Det er Oslo Kommune som skal drive skolen i nært samarbeid med Vålerenga og våre ressurser samt de ressursene vi trekker inn fra Norsk Toppfotballsenter, forklarer Skarheim.

Skolebyråden positiv

Torger Ødegaard, skolebyråd i Oslo Kommune, ser fram til å åpne den nye skolen.

- Jeg gleder meg veldig til å få realisert en fin ny videregående skole i dette nye idrettsanlegget. Det vil være en fantastisk mulighet for elvene. Både for de som skal drive studiespesialisering for videre studier på høyskoler og universitet, men også for de med et særlig talent i idrett og i fotball, sier Ødegaard til VIF TV.

- I tillegg blir det et opplegg for elever som kanskje ikke har funnet seg helt til rette i skolen frem til nå, slik at de får fullført skolegangen. Dette er et samarbeide med noe som heter Fryshuset i Stockholm.

Se mer om planene her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere