Et superlite kamera med mobil

Det er lenge siden kameraene på mobilen ikke kunne måle seg med andre digitale kameraer.

02.06.10 10:25

Det er mange situasjoner i hverdagen du trenger et kamera for å få kapret akkurat det spesielle øyeblikket. Med en Sony Ericsson Xperia X10 Mini har du et bittelite kamera med svært god funksjonalitet tilgjengelig i lomma uansett.

Kameraet har 5 megapixler, autofokus, videoinnspilling og videolys. I tillegg kan du automatisk geomerke dine bilder så du husker akkurat hvor du var når bildene ble tatt.

Ønsker du å dele bildene med familie og venner kan du enkelt gjøre dette med en gang bildet er tatt. Ett enkelt klikk gir deg muligheten til å laste opp bildet på Facebook, sende det på mail eller som en MMS.

Hvis du etter hvert får mange bilder som du vil ha på egen datamaskin kan du enkelt nok koble til telefonen til datamaskinen og overføre bildene på akkurat samme måten som du bruker et digitalt kamera uten å måtte starte et eller annet program for synkronisering.

Dessuten, med sin lille størrelse er Xperia X10 Mini så hendig at du i de fleste situasjoner kan dra opp kameraet uten at noen blir alt for bevisst på at de skal smile til kamerat.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag