RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Et trivelig blodbad

Sist oppdatert:
Keiser Tiberius! Faren min er tøffere enn din! I «Spartan: Total Warrior» viser du romerne hvem som er sjef.

Når «Spartan: Total Warrior» begynner er den trivlige keiser Tiberius' kamp for å ta over Hellas snart over. Tror han, for innbyggerne i Sparta vil ikke bli styrt av støvlelandet.

Gjennom en rekke oppdrag skal du sende romerne ditt peppern gror i et spill som kun går ut på og slåss. På hvert brett blir du møtt av en tilnærmet uendelig stor mengde fiender som er med på leken og som så definitivt skal få smake steken.

Skjer noe hele tiden
I «Spartan: Total Warrior» skjer det noe hele tiden. Hver bane har et sett med oppgaver som du må klare. Oppgavene er av den simple sorten og går ut på ting som å passe på noe eller klare noe før en frist går ut.

Motstanderne vet hvordan de skal gjøre livet ditt surt, og allerede tidlig i spillet holder hodet ditt på å eksplodere. Du må hindre romerne i å ødelegge historiens svakeste dør samtidig som du beskytter den pysete kongen.

Du gjør vei i velling
Heldigvis har du noen triks på lager. Krigsguden Ares har lagt sin elsk på deg og spesialangrepene dine gjør vei i vellinga og Tiberius hvit i ansiktet. Hoder flyr når du først setter i gang, også når du bruker de vanlige angrepene.

Du har tilgang på flere grunnslag som lett kan settes sammen til kombinasjoner og kombineres med andre bevegelser for å danne nye angrep. Kampene er underholdende, og er det en ting du ikke kommer til å gjøre mens du spiller «Spratan: Total Warrior», så er det og kjede deg.

Tilfredsstillende
For selvom du gjør det samme hele tiden, og du har gjort det hundrevis av ganger før, så er det noe merkelig tilfredsstillende med det å banke opp hundrevis og tusenvis av fiender på egenhånd.

Det er som et godt måltid du aldri vil skal ta slutt, du nyter timene du tilbringer sammen med figuren din på de vakre slagmarkene.

God grafikk
Spillet har en imponerende teknisk side, og utviklerne fortjener spesielt mye skryt for PS2-utgaven.

Grafikkvaliteten er kanskje ikke like god som på de to andre konsollene, men spillet ser fortsatt pent ut og flyter som silke selv med flere hunder figurer på skjermen på en gang. Det gir deg følelsen av å befinne deg på en ekte slagmark.

En vinner
«Spartan: Total Warrior» er ikke et kreativt høydepunkt, men en vinner for de som er ute etter litt voldelig høstkos og et meget underholdende spill for alle andre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere