RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etablerer Sportsopplevelser AS

Sist oppdatert:
Vålerenga utvider reise og event-tilbudet. Et nyopprettet selskap tilbyr turer for privat- og bedriftsmarkedet til OL og andre store idrettsarrangementer.

Kirsten Wille er prosjektleder for det nye selskapet. Hun har blant annet arbeidet 5 år i Norges Håndballforbund og 12 år i internasjonal avdeling i Norges Idrettsforbund og Olympiske komite.

De to siste årene jobbet hun som prosjektleder i Sportmedia med ansvaret for en rekke større idrettsreiser både nasjonalt og internasjonalt. Virksomheten hadde en omsetning på 6,7 millioner kroner. Vålerenga overtar nå Sportmedias eventselskap.

250 til håndball-EM

-19. januar arrangerer vi første tur til håndball-EM i Østerrike med 250 deltakere fra ulike bedrifter og privatpersoner som har meldt seg på, forteller Wille.

Seinere i år arrangerer Sportsopplevelser AS også reise til vinter-OL i Canada, og lederopplæring kombinert med fotballopplevelser i Manchester.

-Dette blir spennende, og potensialet er stort. Vålerenga har en omfattende samarbeidspool, og i tillegg har vi et stort nettverk i bedrifts- og privatmarkedet for øvrig, sier Wille.

Også fotballturer

Vålerenga skal fortsatt videreutvikle fotballeventene som var en del av VIF Event.

-VIF Event har vært en suksesshistorie med en omsetning på rundt 20 millioner i 2009, men for å nå et bredere og større marked etablerer vi det nye selskapet, forteller adm.dir. Pål Breen i Vålerenga Fotball.

Gode kontakter

I tillegg til fotballturer og kick off arrangementer vil Sportsopplevelser AS skreddersy andre turer i forbindelse med ansatte- og kundesamlinger. Dermed får også bedriftene i Vålerengas samarbeidspool et bredere produktutvalg.

Sportsopplevelser AS er medlem av Reisegarantifondet som er en viktig trygghetsfaktor for kundene. Wille har gjennom sitt arbeid opparbeidet kontakter med gode leverandører og agenter i utlandet, og kan tilby reiser til alle destinasjoner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere