*Nettavisen* Nyheter.

Etablerer Sportsopplevelser AS

Vålerenga utvider reise og event-tilbudet. Et nyopprettet selskap tilbyr turer for privat- og bedriftsmarkedet til OL og andre store idrettsarrangementer.

12.01.10 10:33

Kirsten Wille er prosjektleder for det nye selskapet. Hun har blant annet arbeidet 5 år i Norges Håndballforbund og 12 år i internasjonal avdeling i Norges Idrettsforbund og Olympiske komite.

De to siste årene jobbet hun som prosjektleder i Sportmedia med ansvaret for en rekke større idrettsreiser både nasjonalt og internasjonalt. Virksomheten hadde en omsetning på 6,7 millioner kroner. Vålerenga overtar nå Sportmedias eventselskap.

250 til håndball-EM

-19. januar arrangerer vi første tur til håndball-EM i Østerrike med 250 deltakere fra ulike bedrifter og privatpersoner som har meldt seg på, forteller Wille.

Seinere i år arrangerer Sportsopplevelser AS også reise til vinter-OL i Canada, og lederopplæring kombinert med fotballopplevelser i Manchester.

-Dette blir spennende, og potensialet er stort. Vålerenga har en omfattende samarbeidspool, og i tillegg har vi et stort nettverk i bedrifts- og privatmarkedet for øvrig, sier Wille.

Også fotballturer

Vålerenga skal fortsatt videreutvikle fotballeventene som var en del av VIF Event.

-VIF Event har vært en suksesshistorie med en omsetning på rundt 20 millioner i 2009, men for å nå et bredere og større marked etablerer vi det nye selskapet, forteller adm.dir. Pål Breen i Vålerenga Fotball.

Gode kontakter

I tillegg til fotballturer og kick off arrangementer vil Sportsopplevelser AS skreddersy andre turer i forbindelse med ansatte- og kundesamlinger. Dermed får også bedriftene i Vålerengas samarbeidspool et bredere produktutvalg.

Sportsopplevelser AS er medlem av Reisegarantifondet som er en viktig trygghetsfaktor for kundene. Wille har gjennom sitt arbeid opparbeidet kontakter med gode leverandører og agenter i utlandet, og kan tilby reiser til alle destinasjoner.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.