RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterforsker voldtekt etter gatebiltreff

Foto: Thorbjørn Helin (Rakkestad Avis)
En person er pågrepet og mistenkt.

- Vi kan bekrefte at det er pågrepet en person mistenkt for mulig voldtekt, sier lensmann i Rakkestad, Svein Magne Midtskog. Mannen i begynnelsen av 20-årene skal etter det vi har fått opplysninger om - ha foregrepet seg på en kvinne fra Vestlandet i slutten av tenårene, skriver Rakkestad Avis.

- På grunn av etterforskningen kan vi ikke si så mye spesifikt. Kvinnen som skal ha vært utsatt for voldtekt har vært på Overgrepsmottaket i Fredrikstad til undersøkelse, og de nødvendige prøver er tatt.

Den mulige voldtekten skal ha skjedd natt til søndag på en av «campene».

- Vi vet ikke så mye mer foreløpig, forteller Midtskog. Mannen som skal ha utøvet voldtekten sitter fengslet i sentralarresten i Sarpsborg.

Ny sak
I løpet av mandagen fikk lensmannskontoret i Rakkestad melding om en ny mulig overgrepssak.

- Om dette er voldtekt skal ikke vi ha sagt noe om på nåværende tidspunkt. Det som er tilfelle er at en annen jente i slutten av tenårene også har vært på Overgrepsmottaket i Fredrikstad til undersøkelse. Hun har forklart at hun skulle ut av en campingvogn, og mens hun satt for å urinere så ble hun dratt ned på bakken bakfra. Mer husker hun ikke før hun våknet igjen. Jenta vet derfor ikke hva som har skjedd, sier Midtskog.

- Vi har foreløpig ikke fått noen rapporter fra Overgrepsmottaket, så vi vet ikke hva som har skjedd, sier lensmann Midtskog, som derfor avventer resultatet med å si noe mer bastant før rapportene fra undersøkelsene av de to jentene foreligger.

Les flere saker fra Rakkestad Avis

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere