RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Etterforskning eller trakassering?

Sist oppdatert:
Nok en gang har Økokrim lidd et kraftig nederlag i retten. Nå begynner politiarbeidet i Krekar-saken å minne mer om trakassering enn etterforskning.

TV 2 Nettavisen har gjennom en rekke artikler vært kritiske til myndighetenes håndtering av Krekar-saken. Vi har påvist at utleveringsbegjæringen, som senere ble avvist, var et falsum. Vi har videre dokumentert at politietterforskningen ble flyttet fra Politiets Sikkerhetstjeneste til Økokrim med politisk hjelp, fordi PST var misfornøyd med statsadvokat Lasse Qvigstads kritiske spørsmål.

Nå har Økokrim for andre gang mislykkes i å få rettens medhold i at mullaen må fengsles siktet for terrorvirksomhet.

Hvor mange sjanser skal Økokrim få? Hvor lenge skal det norske samfunnet akseptere at norsk politi forfølger en borger bosatt i Norge - uten skjellig grunn til mistanke?

Er vi i ferd med å ofre prinsippet om likhet for loven på det politiske alteret?

La Borgarting lagmannsrett nå få det siste ordet. Hvis også de gir Krekar medhold, og torpederer politiets arbeid, bør etterforskningsleder Erling Grimstad og Økokrim legge inn årene.

Nå bør siste ord snart være sagt i denne saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere