RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(1881/Nettavisen)

Etterlyser bil etter ulykke

Sist oppdatert:
En 4 år gammel gutt og hans far ble påkjørt ved Bjerke travbane. Politiet deg om hjelp.

Politiet ber om hjelp fra publikum etter trafikkulykke lørdag kveld der far og sønn ble påkjørt. De to er nå utskrevet fra sykehuset og skal ikke ha fått alvorlige skader.

Politiet ønsker opplysninger fra involverte personer og vitner til en påkjørsel like ved Bjerke travbane, og ber de som har sett noe om å ringe Oslo politidistrikt på 22 66 90 50.

Ulykken skjedde altså lørdag 11. september ved 20-tiden. Den fire år gamle gikk sammen med sin far og skulle krysse Årvollveien da bilen kom. I gangfeltet på brua over riksvei 4 ble far og sønn kjørt rett ned.

Personbilen som traff de to var sølvgrå, lysegrå eller hvit i fargen. Personene i bilen er beskrevet som en mann og en kvinne. Trolig hadde de mørk hudfarge.

- Bilen stoppet ved gangfeltet etter ulykken, men politiet ble ikke kontaktet. En bil som kom like bak kjørte far og sønn til sykehus, forteller politietterforsker Eivind Carstens til Nettavisen.

Ingen tok personalia på de to i bilen, og fordi politiet ikke ble kontaktet så fikk de heller ikke kontakt med sjåføren.

- Det er foretatt en rekke etterforskningsskritt men vi har ikke kommet nærmere noen av de to. Det er alvorlig når personer blir påkjørt, og spesielt i gangfelt. Det er også alvorlig at de ikke selv har meldt seg for politiet, sier Carstens.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere