RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyser denne mannen etter skyteepisoden i Ås

Foto: Politiet i Follo
Sist oppdatert:
Follo politidistrikt går nå ut med fantomtegninger.

En person i 60-årene ble skutt på Ås stasjon 25. april.

Politiet har avhørt vitner som har observert person eller personer som kan være gjerningspersonen. To vitner har gjort observasjoner av personer i Ås på ettermiddagen og kvelden som passer med beskrivelse av gjerningspersonen.

- I den forbindelse har politiet fått laget to tegninger som vi nå går ut til befolkningen med for å kunne få inn tips om noen kjenner igjen disse personene. Vi utelukker ikke at det kan være samme person som de to vitnene har oppfattet på ulik måte. Vi har foretatt undersøkelser internt om noen gjenkjenner personen/personene uten at dette har gitt resultat. Vi går nå ut i media for å få inn tips om noen gjenkjenner personen/personene på tegningene, heter det i en pressemelding fra politiadvokat Knut Inge Stavang i Follo politidistrikt.

Politiet har tidligere i etterforskningen sikret seg og offentliggjort foto av den antatte gjerningsmannen i forbindelse med skyteepisoden på Ås stasjon i Akershus.

Nå håper politiet at noen utenfor politiet klarer å gjenkjenne personen eller personene på tegningene.

66-åringen hadde parkert bilen på Ås stasjon om morgenen onsdag 25. april, men ett av dekkene på bilen var punktert da han og kona kom tilbake i 18-tiden. Det var da mannen kom for å hente bilen et par timer senere, at han ble skutt i ryggen.

Mannen ble operert på Ullevål sykehus, men det ble tidlig klart at han var utenfor livsfare.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere