Etterlyser fører av lys kassebil

Politiet i Hedmark etterforsker en hendelse i Elverum tirsdag der en ung jente ble kontaktet av to ukjente menn i en bil.

03.10.12 21:25

Politiet i Hedmark går onsdag ut med en pressemelding og opplyser at de ønsker kontakt med førere av lyse kasse- eller varebiler som var i området ved Martnsenteret og Folkehøgskolen i Elverum tirsdag mellom klokka 14. og 14.30.

En ung jente ble tirsdag ettermiddag kontaktet av to menn som var ukjent for henne. De kjørte i en lys kasse- eller varebil.

Politiet ber de aktuelle bilførerne melde seg.

Så langt har politiet fått inn ti tips i saken, men ingen som kan relateres direkte til episoden eller det aktuelle tidsrom og sted. Tipsene dreier seg i hovedsak om biler som er sett i Elverum-området de siste dagene.

- Vi har ingen holdepunkter for å knytte dette forholdet opp mot andre episoder i Østlandsområdet den siste tiden, sier politistasjonssjef Tom Johnsen ved Elverum politistasjon ifølge pressemeldingen.

Etter et hastemøte med de aktuelle politidistriktene tirsdag gikk Kripos ut og sa at de foreløpig ikke ser noen klare fellestrekk i sakene med lokkemenn eller forsøk på å bortføre barn og unge. Det er det enkelte politidistrikt som skal etterforske sine saker, men Kripos vil innta en koordinerende rolle.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.