RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyser gutt for seksuell handling i Haugesund

Haugesund (NTB): Politiet i Haugesund etterlyser en ung gutt som fredag tok seg inn i en bolig og låste seg inn på et toalett med en åtte år gammel jente.

- Vi har hatt en samtale med jenta. Gutten har ikke gjort noe fysisk mot henne, men har skremt henne kraftig. Vi kommer til å etterforske dette, sier operasjonsleder Svein Roald Vikse i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

Hendelsen fant sted i boligstrøket Brakahaug. Politiet ble varslet av jentas mor i 15.50-tiden.

- Datteren fikk ringt moren med en gang han hadde forlatt huset. Hun ringte da oss, og vi rykket ut til huset. Jeg har ikke hørt om noe lignende i dette området tidligere, sier operasjonslederen.

Åtteåringen kjente ikke gutten som ringte på døra og spurte om hun var alene hjemme. Etter å ha bedt om å få låne toalettet, låste han seg selv og jenta inne og ville gjøre ting hun ikke ville, opplyser politiet.

Gutten skal være i alderen 13 til 15 år med halvlangt eller kort hår. Han var iført en grønn bukse, og jakka og lua hans var i samme farge. På jakkeryggen kan det ha vært avbildet en banan lik Bendit-merket. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere