*Nettavisen* Nyheter.

Etterlyser ny mann Tina-saken

Skal ha snakket med Tina Jørgensen den natten hun forsvant.

03.06.13 13:36

Politiet i Stavanger gikk fredag ut med en ny etterlysning i forbindelse med etterforskningen av drapet på 20 år gamle Tina Jørgensen i 2000.

Mannen som nå etterlyses skal ha snakket med Tina Jørgensen den natten hun forsvant, skriver Stavanger Aftenblad.

Et vitne har beskrevet til politiet at han utenfor Burger King på Torget i Stavanger, så at Tina Jørgensen sto og snakket med en mann. Klokken var da passert 1.30, natt til søndag 24. september 2000.

Politiet har den siste tiden konsentrert etterforskningen av Tina-drapet opp mot hennes siste bevegelser lørdagskvelden hun forsvant.

Mannen beskrives til å være et sted mellom 25-30 år, cirka 180 cm, normal kroppsbygning og kanskje litt kraftig overkropp.

- Mannspersonen hun snakket med er tegnet ut ifra beskrivelsen vitnet har gitt av vedkommende, sier politioverbetjent og etterforskningsleder i Tina-saken, Bjørn Thorleif Vanvik, til Aftenbladet.

Han hadde trolig på seg en mørk brun skinnjakke og dongeribukse. Dette kan være den siste observasjonen av Tina Jørgensen i live.

- Vi er interessert i opplysninger som kan identifisere denne mannspersonen og vi ønsker å komme i kontakt med vedkommende, sier etterforskningslederen.

Jørgensen ble funnet drept ved Bore kirke på Jæren 26. oktober 2000, etter å ha vært savnet siden den kvelden hun forsvant. Hun ble sist sett utenfor Burger King i Stavanger sentrum.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.