RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyser nybakt lotto-millionær

(Scanpix/Illustrasjon)
Sist oppdatert:
Var det deg som vant drøye 1,8 millioner kroner i Lotto lørdag? En av de fem heldige vinnerne har ikke gitt lyd fra seg, og har du spilt Lotto i Bergen, bør du sjekke tallene en gang til.

Vinnerkupongen ble kjøpt ved Obs på Lagunen senter i Bergen lørdag 15. mai klokken 14.38.

- Det er en femukerskupong, men vi vet ikke noe mer om vinneren, sier Geir Andre Bakke, informasjonsrådgiver i Norsk Tipping, til TV 2 Nettavisen

Til sammen fem personer hadde levert inn riktig tallrekke ved gårsdagens trekning, og fire av de fem har allerede gjort krav på premien på hele 1.827.610 kroner.

Men fra den femte vinneren har det vært usedvanlig stille, og Norsk Tipping ber derfor alle som kan ha kjøpt vinnerkupongen om å sjekke en gang til.

Tre ganger tidligere har Norsk Tipping opplevd at storpremier ikke er blitt hentet av uregistrerte vinnere.

Sist gang dette skjedde var nyttårsaften i fjor. 30. desember ble en kupong verdt 2,1 millioner levert inn, men ingen har gjort krav på disse pengene.

- I slike tilfeller har vinneren tre måneder på det å gå til en kommisjonær og få validert vinnerkupongen, altså en tre måneders hentefrist. Dersom denne fristen går ut, har spilleren videre en ni måneders protestfrist, der vedkommende må ta kontakt med Norsk Tipping, sier Bakke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere