RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyser pakistaner

En pakistansk-amerikaner er etterlyst etter at FBI fastslo at han er mannen som eier bilen som ble brukt til et mislykket bombeattentat i New York i helgen.

Mannen, som er naturalisert amerikansk statsborger, kom nylig tilbake fra en reise til Pakistan, skriver New York Times tirsdag.

Mannen bor i Connecticut, og han kjøpte Nissanen kontant og uten å gjøre ferdig papirarbeidet i forbindelse med handelen, som fant sted for tre uker siden.

Den forrige eieren av bilen har fortalt politiet at han solgte bilen til en mann som hadde latinamerikansk eller arabisk utseende i 30-årsalderen.

Politiet sier at flere personer kan ha vært involvert i attentatforsøket lørdag kveld, og at det kan være en internasjonal forbindelse.

Politiet er i full gang med å undersøke opptakene fra et 80-tall overvåkingskameraer i området rundt der bilen ble funnet med en bombe i. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere