RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyser rømt og voldelig fange

Sist oppdatert:
Soner dom på seks og et halvt år for drapsforsøk og trusler med våpen.

Det melder Oslo-politiet på Twitter.

«Politiet ønsker å komme i kontakt med Omar Benkhriss som rømte i forbindelse med en fremstilling ved Ullevål sykehus i dag kl. 10.50», skriver politiet i en pressemelding.

Da Benkhriss stakk av hadde han på seg en blå hettegenser med påskrift «WES» på ryggen, en blå og hvit joggebukse og blå Nike joggesko.

28-åringen soner fortiden en dom ved Ullersmo fengsel på seks og et halvt år for drapsforsøk og trusler med våpen. Han er også siktet for grovt ran med våpen.

Mannen skal være 185 cm høy, ha kort mørkt hår, brune øyne, smalt ansikt og slank kroppsbygning. Han er Algerisk statsborger.

- Han soner en dom og har flere uoppgjorte saker. Vi har gjort en trusselvurdering i saken som gjør at man ønsker å få tak i han så raskt mulig, sier politiadvokat ved seksjon for organisert kriminalitet, Ane Evang, til Nettavisen.

Hun opplyser at politiet har satt inn store ressurser for å finne den rømte fangen.

- Han soner for en svært alvorlig sak og vi vil bruke de ressursene som trengs for å få tak i han. Konkret hvordan vi jobber ønsker jeg ikke uttale meg om, sier Evang.

Publikum bes melde fra til politiet på telefon 02800 ved observasjon. Politiet ber om at man opptrer varsom og ikke griper inn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere