Gå til sidens hovedinnhold

Etterlyser vitner

To bevæpnede og maskerte menn ranet en 43-år gammel mann på Loftsrud torsdag kveld.

Loftsrud: Det var like før klokken 23 torsdag kveld at det ringte på døren i mannens leilighet i Jordstjerneveien. Mannen åpnet og ble overfalt av to maskerte gjerningsmennene.

De skal ha sagt at de var på jakt etter penger og slo mannen i hodet og sparket han i kroppen for å få han til å fortelle hvor pengene var. Gjerningsmennene truet også 43-åringen med pistol.

Ingen vitner

43-åringen ble stripset fast og den ene gjerningsmannen holdt vakt, mens den andre ransaket leiligheten etter penger. Begge to var iført finlandshetter og stakk fra stedet kort tid etterpå. De fikk med seg fornærmedes lommebok og mobiltelefon.

Politiet tror gjerningsmennene kom seg unna i en bil, men det er så langt ingen vitner til hendelsen eller bilen.

Rundspørring

Gjerningsmennene skal ha vært afrikanere og var iført mørke klær og røde finlandshetter.

43-åringen kom seg relativt kjapt løs og tok seg over til naboen som igjen varslet politiet. Han skal ikke ha blitt fysisk skadd etter det brutale overfallet.

Store politistyrker jobbet ut over natten med søk etter ranerne, men dette har ikke gitt resultater. Krimteknikere har gjennomført åstedsundersøkelser og fredag satte politiet i gang en rundspørring i området. Politiet vil også gjennomføre nye avhør av den fornærmede 43-åringen.

Vi er takknemlig for alle tips og observasjoner i området ved 23-tiden torsdag kveld, sier etterforskningsleder Inge Sundeng ved Manglerud politistasjon.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis