*Nettavisen* Nyheter.

Etterutdanning på dine vilkår

Foto: (BI, Nicolas Tourrenc)

En bacehlorgrad for deg som allerede har noen års erfaring, men mangler den formelle kompetansen.

16.06.11 12:13

BI gir deg muligheten til å komme deg videre. Bachelor of Management er en grad satt sammen og tilpasset deg som allerede har noen års erfaring fra arbeidslivet. Det unike er at tidligere utdanning, også fra andre universitet og høyskoler, kan inngå i graden (90 av 180 studiepoeng).

Tilrettelagt for deg
Underveis i studiet har ledelse et spesielt fokus, og undervisningen er lagt opp og tilpasset for eksempel samarbeidslæring. Du får spennende møter med andre yrkesaktive deltakere med erfaring fra mange bransjer.

Så langt som mulig kan du, ved hjelp av personlig veiledning, bygge opp din egen bachelorgrad basert på hva du har av tidligere erfaring og kunnskap.

Er du usikker og føler at du trenger hjelp til hvordan du kan bygge videre på tidligere studier og erfaring, er du alltid velkommen til å kontakte BI.

Bachelorgraden avsluttes med programmet Leadership in Action. Programmet baseres på at ledelse er en mulighet til å utløse latent potensial hos medarbeiderne og skal være en arena for dialog, refleksjon, læring og handling. Dermed også kursnavnet. Programmet tar utgangspunkt i studentenes egne erfaringer, utfordringer og spørsmålsstillinger - og belyser studentenes erfaringer med nye ledelsesformer, aktuelle teorier, og metoder til praktisk nytenkning og refleksjon.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Jeg ønsket en del økonomiske fag i tillegg til HRM. Alt henger sammen, og det er viktig med økonomisk kompetanse, også for oss som jobber med HRM og ledelse, sier Line Brovold, tidligere Bachelor of Management-student.

Gjennom prosjektarbeid samt individuelle og gruppeoppgaver, vil deltakeren arbeide med løsning og belysing av aktuelle problemstillinger fra egen eller annen organisasjon. Arbeidsmålene forutsetter derfor aktiv deltakelse og ansvar for egen læring i samspill med andre.

Aldri utlært i ledelse
Programmet søker også å fremme flere perspektiver på ledelse. Ledelse og organisering er komplekse fag og praksisområder der man aldri blir utlært. Målet med programmet er å gi en avsluttende og reflektert utdanning på bachelornivå innen fagområdet ledelse og organisering. Programmet er både prosess- og kunnskapsbasert, tilpasset voksne studenter og yrkesaktives læringssituasjon.

Bachelor of Management gir også grunnlag for å gå videre med etterutdanning på masternivå. Les mer om Master of Management her.

Les mer om Bachelor of Management her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag