RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PokerStars.com

Europas største poker-turnering

Sist oppdatert:
Onsdag startet EPT-turneringen i Deauville, den største poker-turneringen i Europa noensinne.

En rekke nordmenn deltar i den femte av sesongens seks EPT-turneringer, som denne uka avvikles i idylliske Deauville et par timer utenfor Paris. Antall deltagere er 426, hvilket gjør dette til den største turneringen i Europa. Det er også 200 flere spillere i år enn i fjor.

Det ligger 12 millioner kroner og venter i premiepotten.

Norge har markert seg gjennom gode plasseringer i de fire første EPT-øvelsene denne sesongen. I oktober vant Jonas Helness 1,7 millioner kroner da han ble nummer to i turneringen i London. I Baden i Østerrike var det hele tre nordmenn på finalebordet. Gunnar Østebrød kom lengst av disse, og fikk nesten en million kroner for sin andreplass.

Og i januar ble Edgar Skjervold nummer to og dro hjem med 1,5 millioner kroner etter EPT Købehavn.

Arrangørene i Deauville har delt antall spillere i to for å få plass til alle sammen. Onsdag startet 209 spillere, torsdag skal de resterende 217 i aksjon. Blant deltagerne er hele gjengen i The Norsemen, Marcel Lüske, Noah Boeken, Ram Vaswani, Carlos Mortensen, Greg Raymer, Rob Hollink, Isabelle Mercier, Kjersti Grini, Patrik Antonius og Juha Helppi.

Siste stopp i årets EPT-sesong er Monte Carlo i mars.

Du kan følge turneringen enten på hjemmesiden til The Norsemen eller den offisielle bloggen. TV 2 Nettavisen følger som vanlig EPT-turneringene tett, og kommer med flere nyheter utover uka.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere