RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Evakuering i sentrum av Boston

SENTRUM EVAKUERES: En røyksky oppstår etter at politiet sprengte en mistenkelig ryggsekk til venstre for mållinjen for Boston Maraton.
SENTRUM EVAKUERES: En røyksky oppstår etter at politiet sprengte en mistenkelig ryggsekk til venstre for mållinjen for Boston Maraton. Foto: Brian Snyder (Reuters)
Sist oppdatert:
En mann er pågrepet i Boston etter at to forlatte ryggsekker ble funnet ved løypa hvor maratonløpet i byen vil bli holdt om én uke.

En mann er pågrepet i Boston etter at to forlatte ryggsekker ble funnet ved løypa hvor maratonløpet i byen vil bli holdt om én uke.

Målområdet ble evakuert, og ryggsekkene ble sprengt i stykker av politiets bombeteknikere for sikkerhets skyld, ifølge avisa Boston Globe. Så langt er det ikke kjent om ryggsekkene inneholdt noe farlig.

Eksplosjonen skal ha skremt mange mennesker i sentrum, én dag etter markeringen av at det er gått ett år siden terrorangrepet som rammet Boston Marathon.

Ryggsekkene skal ha blitt brakt til stedet av en mann med bare føtter som oppførte seg underlig og ropte «Boston Strong», ifølge TV-stasjonen CBS. Mannen ble pågrepet av politiet kort tid senere tirsdag kveld lokal tid. (NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere