*Nettavisen* Nyheter.

Eventyret Rybak bergtok Europa

Moskva (NTB): Det var aldri noen tvil: Den klare forhåndsfavoritten Alexander Rybak fra Norge tok en klar seier i Melodi Grand Prix-finalen lørdag. Eventyret sjarmerte Europa.

17.05.09 01:01

Til slutt endte den norske storsjarmøren opp med en historisk seier, der han ble den første over 300 poeng. Totalt fikk Rybak 387 poeng av deltakerlandene.

- Det er det norske folket som har hjulpet meg. Det er de som skal takkes. Jeg var nervøs, det er nerver som får det til å boble. Og jeg innfridde..., sa Rybak til NRK.

På flørtende vis leverte 23-åringen fra Nesodden igjen sin sang om en jente han en gang i tiden var forelsket i. «Fairytale» er blitt lansert som den store internasjonale favoritten helt siden han vant den norske finalen.

Og i Moskva er han blitt behandlet som en superstjerne hele veien. Da han entret scenen i finalen ble han mottatt som den favoritten han var. Etter å ha levert showet som nå sitter som hånd i hanske for unggutten, mottok han jubelen han nå begynner å bli vant til.

- Jeg er dritfornøyd. Vi har vært utrolig heldige og hatt favorittstempelet i flere måneder. Jeg er fornøyd uansett hvordan dette går, sa han like etter å ha gått av scenen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag