*Nettavisen* Nyheter.

Eventyrfrieri på La Manga

Som tatt ut i fra en Hollywood–film dukket Lyn-spilleren Kim Holmens kjæreste Christine Søderstrøm (25) opp i Spania, og fridde.

03.03.08 15:04

Kun et fåtall visste om frieriet, og spillergruppen trodde de var på oppdrag for en av Lyns sponsorer, da de hadde stilt seg opp i trappen på La Manga Hyatt Hotell.

Christine Søderstrøm (25) overrasket sin kjære med et eventyrfrieri foran hele Lyn. Holmen svarte selvsagt ja til kjæresten gjennom de siste syv årene, skriver lyn.no.

Spontant

Et spontant innfall og nitid planlegging resulterte i en av de største dagene i Christine og Kims liv, og av mange sprø ting dette paret har gjort, var begge enige om at dette var sprøest, og best.

– Ja, dette er utvilsomt det beste, forteller det nyforlovede paret til lyns hjemmeside.

Som tatt ut fra en film

Forrige fredag, da Christine bladde igjennom Se&Hør, kom hun over en artikkel om at det var skuddår, og at det var i dette året jentene kunne fri til gutta. Dette tente åpenbart en gnist i hodet hennes, og i løpet av kort tid hadde hun bestemt seg for å fri til sin kjære.

I løpet av noen hektiske dager hadde hun ordnet seg fri med sin arbeidsgiver Scanpix, ringt Henning Berg og avklart alt.

Hele laget stod og ventet på det de trodde var en fotograf, da Christine kom til syne i fontenen, og den som skjønte minst var Kim Holmen. Ansiktsuttrykket hans var ubetalelig, og heldigvis hadde LynTV fått tillatelse til å filme hele frieriet.

Se eventyrfrieriet på Lyn-TV

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag