RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Exense i klar bedring

Sist oppdatert:
It-konsulent og programvareselskapet Exense kan vise til en klar bedring i forhold til 2001, og har lagt frem et overskudd for fjoråret tross et svak fall i omsetningen
Exense fikk i fjerde kvartal et resultat før skatt på 1,2 millioner kroner etter en omsetning på 18,1 millioner kroner. I samme periode i fjor viste regnskapene et underskudd på 1,9 millioner kroner etter en omsetning på 14,4 millioner kroner.

For helåret 2002 fikk Exense et overskudd på 2,5 millioner kroner før skatt, mot minus 4,7 millioner i året før. Omsetningen falt derimot fra 69,9 millioner i 2001 til 64 millioner i fjor.

Det er en rekke lønnsomhetstiltak gjennomført i 2001 som nå viser positive effekter for selskapet.

Selskapet ser ingen bedring i det totale it-markedet i år, men ser gode muligheter innenfor utvalgte områder der selskapet har
spisskompetanse.

- Det er grunnlag for fortsatt resultatvekst via satsing blant annet innen offentlig sektor og gjennom fortsatt streng kostnadsstyring, skriver selskapet i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere